perjantai 8. lokakuuta 2010

Hullu lasiston täydennys




Eilen Hulluilta Päiviltä tarttui mukaamme 6 kappaletta Essence-tuoteperheen uusimpia jäseniä, maljoja. Olivat melko hyvässä tarjouksessa, kahden lasin pakkaus kahdella kympillä, kun siitä normaalisti joutuu pulittamaan kolme kymppiä. No, pitihän niitä sitten pienen pähkimisen jälkeen hankkia toinenkin mokoma, koska eikös "kaikkea" ole oltava tusina... Hankimme myös toisen Decanterin, aikaisemmilta hullareilta hankitun kaveriksi, parin kympin alella myytiin nekin. Kahteen Decanteriin voi sitten juhlissa lorottaa sekä punaista että valkoista viiniä tarjolle. Ei siis enää rumia hanapakkauksia esille!

P.S. Ihanan Design Boulevardin (kertakaikkisen upeasti sisustettu kauppa, josta löytyy muun muassa kattava valikoima Hayn tuotteita!) Karita tunnustautui uusimmassa Divaani-lehdessä (s.70) vaatimattoman pikku blogini lukijaksi! Kiitos vaan Karitalle mainoksesta! ;)

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Älä ole vaatimaton blogisi on hyvä ja taitavasti tehty !

Hipsu kirjoitti...

Minäkin rrrrrakastan blogiasi! Tämä on ehdottoman tyylikäs ja esittelet juuri niitä asioita, mitä tahdon nähdä, kokea ja lukea :).
Minä pidän samoista laseista ja Decandereista, keräilen näitä, kunnes täynnä on se tusina. Minä nimittäin hankin kaikkea tusinan verran, välillä 14, jotta kahden on vara hajota ja silti tusina säilyy ;)