maanantai 11. lokakuuta 2010

Makuupussin muodonmuutos

Finlaysonin myymälässä oli tarjolla kakkoslaatuisia äitiyspakkauksen makuupusseja kympin kappalehintaan. Eihän sillä hinnalla saa edes tikkikangasta ja vetoketjuja, joten nuo yökkikset mintunvihreät pussit hankittiin "rakennusmateriaaleiksi". Vaihtoehtoina oli pussien värjääminen tai päällystäminen, joista jälkimmäinen tuntui paremmalta vaihtoehdolta, etenkin kun Kapekin näytti saaneen aikaiseksi oikein hyvää jälkeä! Tavoitteenamme on hankkia mustat yhdistelmärattaat (se onkin sitten ihan toinen tarina...), joten kangasvarastoa tongittuani päätin päällystää pussit Ikean musta-valko-harmaalla Lena-kankaalla.

Tänään on sairaslomani (määrätään kaksosmammoille aika "rutiinisti", ennenaikaisia synnytyksiä estämään) ensimmäinen arkipäivä, joten olen nukkunut pitkään, hillunut kotivaatteissa ja saanut päällystettyä toisen pusseista. Valitettavasti kangasta oli kaapissa vain metrin verran, joten sillä sai päällystettyä vain toisen pusseista. Toista varten on kipaistava Ikeassa. Valmiin pussin kokonaishinnaksi tulee siis alle 15 euroa, plus tietty vähän hermojen kiristelyä...

Kuten kuvasta näkyy, Uuno toimi valmiin pussin virallisena testaajana! :)

16 kommenttia:

RUMBO kirjoitti...

Aivan ihana! Tuunaus kannattaa AINA!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Tyylikäs pussi!

Ilmapallomatka kirjoitti...

Hieno!

Riikka kirjoitti...

Tyylikäs! Meillä pussi tullee käyttöön ihan tuollaisenaan vaikka se aika ...pastellinen... onkin.

Sarppu kirjoitti...

Tuunaus on se mikä kannattaa, todella hienot pussit tulee. Iik, oikein kaksi kerralla tulossa, ihanaa. Oikein leppoisia ja rentouttavia lomapäiviä, ihana odotella uusia pieniä ihmisiä syntyväksi ♥

Jonna kirjoitti...

MInäkin päälystin meidän vauvalle makuupussin joskus viime keväänä. Siitä tuli kiva. Voisi melkein tehdä talveksi toisen, mihin ompelisi samalla aukot vaunujen/rattaiden vöille.

Onko Uuno ranskanbulldoggi?

hoppu design kirjoitti...

Älyttömän kaunis! Ja Uunokin on aivan valloittava :)

Saara

Anonyymi kirjoitti...

Hienot tulee!Sun pitää tehä Uunolle ihan oma kun näyttää tykkävän. Haluaiskohan meidän Maurikin samanlaisen..;)

Jonna kirjoitti...

Vau! todella hieno!! :)

Jonna kirjoitti...

Vau! todella hieno!! :)

sanna matilda kirjoitti...

Kiitti! :)

Uuno on tosiaan ranskanbulldoggi, jo 6-vuotias ukkeli.

Uunohan vois vaikka periä noi pussit, kun ne jää tarpeettomiksi. Mauri-malamuutille ei tuollanen säälittävä pikkupussi riittäiskään, vaan sehän tarttis ihan kunnon kokoisen, raavaille äijille tarkoitetun pussin!

Kati kirjoitti...

Ihana Uuno <3

Mukavia odotuspäiviä !

Johannak kirjoitti...

Siis ihana makuupussi siitä tuli!! Kunpa osais :/ Mulla tulis ongelmia tuon vetoketjun laittamisessa ...
Siis upea tuo sun! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen seurannut blogiasi jo vuoden ajan säännöllisesti.
Mutta tässä tulee eka kommentti!
Iiiiiihana ranskanbulla! Meidän bullat lähettää Uunolle terveisiä, Kertulta mustavalkoisia (pied-tyttö) sellaisia ; )

Anonyymi kirjoitti...

Päälystin esikoisen pussin kolme vuotta sitten marimekon autokankaalla, pussi sai paljon ihailua osakseen. Nyt uuden tulokkaan pussi päälystettiin ikean mustavalkoisella talokankaalla, joka vaati aluskankaan alle ettei pussi vanha kuosi näkyisi läpi...hieno tuli!

sanna matilda kirjoitti...

Johannak, en tehnyt mitään tuolle vetskarille! Ompelin vaan uuden kankaan mahdollisimman lähelle vetskaria, jottei alkuperäinen kangas loistaisi vetskan ja uuden kankaan välistä. Tuossa Kapen postauksessa on hyvä kuva tilanteesta, jossa uusi päällikangas (reuna siististi käännettynä) on nuppineulattu lähelle vetskaa. En tiedä mitä postauksen tokassa kuvassa tapahtuu (tehdäänköhän siinä niitä peittoja?), mutta kolmas kuva on sitten valmiista lopputuloksesta, ompeleet paikallaan.

En tosiaan käsitä miksei noista makuupusseista löydy yhtään kivampia versioita, ostajakuntaa olis aivan takuulla! Että ei kun päällisiä ompelemaan!

Uuno lähettää terkut Kertulle! :)

http://muutamahetki.blogspot.com/2010/08/toimelias-sunnutaiaamu.html