perjantai 29. lokakuuta 2010

Kumpin ja Kampin omat lahjukset

Kun yksi entinen ja pari nykyistä työkaveria aveceineen kävi viime viikonloppuna juhlistamassa mammalomille jäämistäni, sai Kumpi ja Kampikin omat lahjukset. Kuten kuvista näkyy, ne oli kerrassaan upeasti paketoitukin. Kiitokset Anulle myös lahjan saajien puolesta! :)

11 kommenttia:

kape kirjoitti...

koska sun aika on kypsä? tuleeko nuo ihan alakautta vai onko jotain synntysaikoja jo sovittuna?

sanna matilda kirjoitti...

Oikeasti "aika olisi kypsä" (hihii) 3.1. mutta yleensähän kaksoset tuppaavat tulemaan vähän ennen aikojaan, eli ans kattoo! Valmennuksessa sanottiin, että kaksosraskaudessa tähdätään siihen, että ainakin 32 viikkoa saisi kasaan. Ja siihen on enää reilu viikko. Jos A-vauva on pää alaspäin, lähdetään yleensä alakautta synnyttelemään. Kaksoset kun on yleensä pienempiä, voi B yleensä tulla ihan hyvin perätilassakin, varsinkin kun A on ensin "raivannut tien"... Toissa ultrassa molemmat olivat päät alaspäin, mutta nyt keskiviikkona typy tavattiin makoilemassa poikittain, että tilaa näyttäis vielä olevan. Molemmat arvioitiin yli 1,5 kiloisiksi.

Jänskää! :)

Zana kirjoitti...

Anteeksi, että poikkean aiheesta, mutta kommentoin köökki-postaukseen noita liitutaulumaaliseiniä keittiössä. Jos vaan millään ehdit vastata/kertoa kokemuksistasi niistä, niin olisin kovin iloinen. Keittiön (edellisen omistajan ideoimat puunväriset) välitilan laminaatit kiinnostaisi sutaista mustalla....

sanna matilda kirjoitti...

Zana, nyt on vastaus köökki-postauksen kommenteissa! :)

Hipsu kirjoitti...

Aivan mahtavat lahjukset ja ihana paketointi!

Satu kirjoitti...

Ihanat paketit ja lahjat.

Ja yhden keskosen äitinä toivon, että vauvasi viihtyvät vielä tovin kasvamassa.. Vaikka varmaan tukalaa onkin :-).

sanna matilda kirjoitti...

Ei tämä olemiseni vielä mahdotonta ole! Mulla on pitkä selkä ja muutenkaan en ole pienimmästä päästä, joten vauvoilla on vielä hyvin tilaa, kääntyä vaikka poikittain! :) Myös kohdunkaulan tilanne viittaisi siihen, että vauvat kasvanevat masussa vielä useampia viikkoja.

DAILY IMAGINARIUM kirjoitti...

Ihanat paketit ja lahjat tietty myös! Mä niin tykkään tommosista pikku jippojutuista, joilla saa uniikkeja juttuja aikaan...

Hui, teidän vauvat on ihankohtapian maailmassa. Oon jännittämässä mukana :)

Sarppu kirjoitti...

Ihanat lahjukset, saat minut joka kerta hyvälle tuulelle kumpi ja kampi nimillä ja tulee mieleen isäni kertoma loru: Kumpi ja Kampi tappeli, kump voitti. Sitä naurettiin pienenä. Toivotan sinulle mitä parhainta mammalomaa ja ihanaa loppuodotusta ♥

Tiina kirjoitti...

Tätä sun kaksosraskautta ja valmisteluja on niin kiva seurata. Meidän kaksosneidit ovat jo 7-vuotiaat, silti muistan tuon raskausajan niin hyvin.

Onnea loppuraskauteen, hyvä kun olet valmistautunut mahdolliseen ennenaikaiseenkin lähtöön. Itse jouduin aika yllättäen prenalle makaamaan 32 viikoilla, oli A-vauva jo lähtökuopissa. Loppu hyvin, kaikki hyvin, tytöt syntyivät 36+4 terveinä ja reippaina.

laurar kirjoitti...

Moikka

En tiedä tavoittiko Finlaysonin kantisten uutiskirje jo Sinut, mutta siellä on kaikki peitteet ja tyynyt - siis myös vauvojen - nyt maaraskuussa -20 %.

Miten muuten kävi talvitakkisi kanssa? Löytyikö Tampereen kaupoista mitään järkevää mallia? Pähkäilenpä täällä saman ongelman kanssa...

Onnea Kumpin ja Kampin odotuksen lopputaipaleelle - ja tuleviin koitoksiin!

-laurar ja Lystikki 28+1 neuleblogilandian puolelta