sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Eteisen viimeistelyä




Josko tuon eteisenkin saisi valmiiksi! Tällä viikolla asia on ainakin vähän edennyt. Maalari-Janne kävi pyörähtämässä kynnysten kimpussa ja samalla vaivalla maalasi eteisen ikkunan ympäryksen ja pohjusti ikkunalaudan. Ja kun kerran tarvikkeet olivat kutsuvasti esillä, innostuin minäkin tarttumaan telaan ja maalasin muun muassa eteisen ikkunalaudan ekan kierroksen. Ja ihan kohta meinaan vetäistä kakkoskiekan!

Tykkään muuten kovasti tästä eteisen ikkunasta! Se oli sellainen pikantti yksityiskohta, johon kiinnitin huomiota, kun kävimme katsomassa tätä asuntoa ensimmäisen kerran. Tuon ikkunaa koristavan kalterin tulevaisuudesta meillä on kyllä miehen kanssa hieman erilainen näkemys. Tämä asunto toimi viimeksi isännöintitoimistona ja ilmeisesti vakuutusten ja muiden turvallisuusasioiden takia tuo kalterikin on aikanaan asennettu. Mies haluaisi sen säilyttää, koska periaatteessa tuolla kuilussa saisi murtovaras operoida kaikessa rauhassa, mutta minä voisin sen kyllä poistaa. Saas nähdä kuinka käy.

Kävimme eilen miehen kanssa Bauhausissa. Hankimme maalia pattereihin ja ikkunanpokiin, sekä 400X1200mm liimapuulevyn, josta askarrellaan hylly eteisen ja "tuvan" välisen oviaukon päälle. Sinne on tarkoitus säilöä iso pino kenkiä, joissain näteissä laatikoissa. Koska tämä eteinen on kovin kapea, eikä perinteiselle vaatekomerolle ole tilaa, on säilytysongelmat ratkottava muilla keinoin.

2 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Teillä näyttää niin hyvältä!! :)
Ihanat valkoiset lattiat ja kivan näköinen eteinen.

Anonyymi kirjoitti...

Älkää vaan poistako "kaltereita", ne tekevät ikkunasta hienon ja persoonallisen.