sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Päällinen koiran petiin ja uudet lakanat

Viikonloppuna sain vihdoinkin aikaiseksi ommella päällisen koiran 70x70cm untuvatyynyyn. Kankaana aiemmin syksyllä ostettu Ikean Saralisa. Toinen puoli tyynystä valkopohjaisena, toinen mustapohjaisena. Muutenhan tuo on helppoa "kuin heinän teko", mutta vetskarin ompelemisesta en nauti. En sitten yhtään.

Itsellekin petasimme uudet, lahjakorteilla ostetut lakanat. Koska lakanat olivat laatuunsa nähden oikein edulliset, riitti korttien arvo myös Sokoksen kanta-asiakastarjouksessa olleisiin Marimekon Ujo- ja Nimikko-pyyhkeisiin. Suorastaan rrrrakastan kauniita lakanoita ja pyyhkeitä!

10 kommenttia:

J kirjoitti...

Tykkään hirveästi tuosta Ikean kankaasta! Kerran olin jo ostamassa sitä itselleni verhokankaaksi, mutta liikkeessä huomasin sen olevan niin kamalan paksua, ettei siitä oikein mitään verhoja voi ommella. Mutta tuollaisissa tyynyissä toimii varmasti mainiosti!

Riikka kirjoitti...

Valkopohjaisesta tuli meille syöttötuolin päälinen ja mustapohjainen odottaa aikaa, jolloin saisi sukulaisilta saadun, kuluneen turvaistuimen päällystettyä uusiksi. :D

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Mustavalkoisiin asioihin hurahtaneena oli pakko nyt tulla sanomaan, että ihania! Sekä lakanat, että tyyny!

hoppu design kirjoitti...

Aivan ihania kuvia, ja asioita kuvissa! Minulle on ensi kuussa tulossa koiruus ja taidanpa pyöräyttää muinäkin tuollaisen pestävän tyynynpäällisen, kiitos siis vinkistä!

Saara

Hipsu kirjoitti...

Kuin myös minä rakastan kauniita pyyhkeitä ja lakanoita :).
En voi kuvitellakaan hyvien unien tulevan missä tahansa lakanoissa tai suihkuhetken nautinnon kruunaamisen tulevan kuivaamalla itsensä ihan mihin tahansa pyyhkeeseen.

---Ihanat lakanat ja koiran tyynyn päällinen.

Minna kirjoitti...

Hieno tuo sinun "työmaalamppu" makkarissa. Olen katsellut samaa poikamme huoneeseen. Hyvä idea :)

sanna matilda kirjoitti...

Kuten me kaikki tiedämme, "God is in details": kaunis pyyhe kuivaa paremmin ja näteissä lakanoissa näkee ihania unia! ;)

Meidän Uuno ei vielä vuosi-pari sitten viihtynyt tuolla tyynyllänsä (joka siksi heivattiin komeroon piiloon), vain sänky tai sohva kelpasi. Mutta kuinkas ollakaan, viimeaikoina herra on useasti koisinut tuolla omalla tyynyllänsä!

Työmaalamppu on Clas Ohlsonilta, paitsi ettei sitä remontissa raaskittu sotata. Aikeissa on ostaa toinenkin ja tehdä niistä yölamput. Ajattelin propata seinään isohkot koukut, joihin lamput voi ripustaa!

Karmiini kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Karmiini kirjoitti...

Meillä on samanlaiset!
Oon harkinnut myös laukun tai mekon tekemistä jäljellä olevasta kankaasta.

sanna matilda kirjoitti...

Ihan jo unohdin mainita, että yksi pääsyy juuri tämän kankaan valintaan juuri tähän tarkoitukseen oli se, että poikakoiran "touhutipat" maastoutuvat yllättävän hyvin tällaiseen kuvioituun päälliseen... ;P