sunnuntai 10. tammikuuta 2010

6. Hääpäivä





Kuudennen hääpäivän kunniaksi esittelyssä on hääjuhla-asuni. Asu on itse suunnittelemani ja ompelemani, kankaita etsittiin kissojen ja koirien kanssa, kunnes oikeansävyinen punainen sametti kaivettiin esiin Petikon Eurokankaasta. Kenkien kanssa oli ihan yhtä vaikeaa. Lopulta nuo punaiset espanjalaiset nahka-avokkaat löytyivät Sokokselta.

Häiden teema oli Espanja ja flamenco. Pitopöydässä oli sangriaa ja tapas-henkisiä antimia, häätanssina vetäisimme Sevillanaksen (andalusialainen kansantanssi). Tuomari kävi vihkimässä meidät paikanpäällä juhlapaikalla, vieraita oli noin 70. Se oli silloin, kuusi vuotta sitten.

EDIT:
Haastan kaikki halukkaat ja kynnellekykenevät rouvashenkilö-bloggaajat esittelemään vihkiasunsa! Ainakin Karmiini taitaa olla halukas ottamaan haasteen vastaan... ;D

7 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Voi miten ihanaa lukea erikoisemmista häistä! :)
Onnea teille kahdelle - näin kuusi vuotta jälkikäteen.

sanna matilda kirjoitti...

Kiitos! :)

HannaKarmiini kirjoitti...

Onnea! Olipa hauskaa lukea häistäsi!
(Voisit laittaa haasteen eteenpäin! Nimimerkki: Minäkin haluan esitellä pukuni)

sanna matilda kirjoitti...

Selvähän se, haaste lähtee! :D

joska kirjoitti...

Mukavaa hääpäivää!
Ihanat nuo punaiset kengät. Minun hääkenkäni eivät taida olla enää tallessa. Mekko on ihan yksinkertainen hihaton ja pitkähelmainen. Huntu oli hartioiden peittona kirkossa. Ostamani pitsin laitoinkin koruksi kaulaan. Silloin oltiin nuoria ja köyhiä ja tehtiin itse kaikki mitä suinkin voitiin. Yhdeksän vuotta tulee tänä vuonna täyteen. :)

sanna matilda kirjoitti...

Köyhiä ja nuoria (24v) mekin, itse koitimme tehdä kaiken mahdollisen. Pakasteeseen tehtiin etukäteen suuri osa ruuista, loput tilattiin ammattikoululta. Kakun tein itse ja anoppi leipoi sydämen muotoiset herrasväen pikkuleivät. Hääkampauksen sain lahjaksi.

A+a kirjoitti...

Haaste otettu vastaan, käy kurkkamassa meidän blogia!