keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Lukulamput molemmille
Eilen poikkesimme Clas Ohlsonilla, josta hankittiin poranterien (oli muuten laadukkaat!), ruuvien ym. tilpehöörin lisäksi myös toinen roikkalamppu. Joten nyt kun koukutkin on propattu seinään, on meillä molemmilla oma lukulamppu. Niissä on sopivan rouheeta meininkiä! :)

Kuvassa esiintyy myös aiemmin syksyllä Huuto.netistä hommattu yöpöytä, joka (ylläri-ylläri) olisi tarkoitus maalata kokonaan mustaksi...

Kuten kuvasta näkyy, jalkalistat uupuvat ja patteri putkineen kaipaa maalia. Täytyykin lisätä patterinmaalaukset tuohon sivupalkin "to do" -listaan...

13 kommenttia:

aikuistumassa kirjoitti...

Ihana, yksinkertainen idea. Musta johto näyttää hyvältä seinää vasten.

J kirjoitti...

Mikä sattuma! Itse juuri eilen selailin Bilteman kuvastoa ja ehdotin miehelle, että haetaanko tuollainen lamppu meillekin valaisimeksi. En vain vielä ole keksinyt mihin se sopisi. Hinta oli kyllä paikallaan: vajaa kuusi euroa. Pitää miettiä.. :)

Riikka kirjoitti...

Mahtava idea!

Tiinakaisa kirjoitti...

Hyvä idea, meillä ollut myös pitkään harkinnassa. Juurikin se sopivan rouhea meininki! Hyvä tietää, että Olssonilta löytyis, jos inspiraatiossa tarttee sen heti ja nyt ;)

S kirjoitti...

Minäkin tykkään! Näyttävän huolettoman rennoilta.

Anonyymi kirjoitti...

hienot!muutenkin kiva uusi blogitutavuus!!pieni p

sanna matilda kirjoitti...

Vai olis Biltemasta löytynyt puolta halvemmalla! No, sinne oliskin sitten autottomalla ollut pitempi matka, Ohlson kun on ihan nurkan takana. Kiva kun tekin diggaatte! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat! Meillä on sängyn taustaseinä maalattu rappaamalla betonin väriseksi. Jotain tällaista olen myös miettinyt. Näissä ei varmaan ole katkaisijaa?

Ulpukka

sanna matilda kirjoitti...

Lampuissa ei tosiaan ole katkaisijaa, mutta sama homma hoituu myös kaukosäätimellä. Elikkäs esim. Bauhausissa myydään settejä, joissa on kolme mokkulaa ja kaukkari, toimii radioaalloilla ja hinta pyörii noin parissa kympissä. Mokkulat asetetaan eri taajuuksille ja sijoitetaan töpselin ja pistorasian väliin. Sitten ei muuta kuin kaukosäädin käteen ja sytyttelemään ja sammuttelemaan valoja... :)

sanna matilda kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kiiki kirjoitti...

Ihana idea! Mutta älä ihmeessä maalaa tota kokonaan mustaksi tota pöytää! Se on tosi ihana ja oman aikansa tuote tuommoisena. Tai siis mä tykkään :)

Jutta kirjoitti...

Näyttää tosi hauskalta. Meillä on tuollainen raksalamppu ja haluaisin pitää sitä seinässä, mutta siitä on johto niin rispaantunut ettei uskalla. Pitäisi varmaan ottaa mallia ja ostaa uudempi versio :)

Ja teillä on nuo Hay Hee-tuolit... Tahtoo kans mutta mies ei suostu... :)

sanna matilda kirjoitti...

Sellaisessa vanhassa ja kolhuisessa vasta oliskin tunnelmaa! Voisko pelkän johdon uusia?

Meillä on (toistaiseksi?) vaan yks Hee-tuoli, joka ostettiin 50-lukulaisen kaveriksi. Ihan hauska parivaljakko.