keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kylppärikuulumiset




Nyt on seinälaatat alimmaisia lukuunottamatta (ne laitetaan vasta lattialaattojen jälkeen) seinässä ja eka kiekka vesieristettä lattiassa. Kahden lisäkiekan jälkeen on vuorossa lattian laatoitus, alimmaisten seinälaattojen kiinnitys, saumaukset ja kahden seinän koolaukset ja levytykset. Ja minunhan oli toki jo pakko mallailla mosaiikkeja ja kaivon kantta paikoilleen...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa kommentoin. :)
Vakkarilukija silti olen ja joka päivä käyn täällä kurkkimassa.
Ihanaa kotia olette rakentamassa!

Hipsu kirjoitti...

Meillä on samanvärinen laatoitus kylppärissä kuin teillä :).
Kiiltävä valkoinen iso seinälaatta ja musta neliön mallinen matta lattialaatta, joskin meidän lattialaatta on kooltaan 10x10 cm.

Viime syksyn remontoinnista tulee aina mieleen se, että suihku, sauna ja pyykkikone oli pitkään pois käytöstä remontin takia.

Anonyymi kirjoitti...

Luin ekaa kertaa blogiasi tänään. Satuin vahingossa toisen blogin kautta tänne. Aivan ihana löytö tämä ja tulen varmasti seuraamaan! Kuvat, tunnelma ja kaikki natsaa omiin mieltymyksiin.

Ellu

sanna matilda kirjoitti...

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat/kommentaattorit! :)

Meidän edellinenkin kylppäri oli samoilla "väreillä", lattiassa 10x10 Laattapisteen himmeä grafiitinharmaa PPA Zeus Negro, takaseinässä sama laatta 30x60 ja 30x30 koossa, muut seinät kiiltävää valkoista 20x30 laattaa. Eteisen ja vessan lattia samaa laattaa 30x30 koossa. Tykkäsin oikein paljon siitäkin, mutta nyt haluttiin lattiaan ihan tasavärinen ja matta mosaiikki. Edes jotain uutta siis.

Meillä on onneksi sellainen tilanne, että nyt rakenteilla oleva kylppäri toteutetaan tyhjäkäytöllä olleeseen 3.6m2 tilaan, jossa oli betonilattia ja käsienpesuallas, muttei lattiakaivoa.

Vieressä on minikokoinen kylppäri, josta poistamme suihkun, kunhan uusi kylppäri on valmis. Eli ilman suihkua ei tarvitse elellä. Ilman pesukonetta olemme olleet jo kuukauden (tänään pesimme äitini luona neljä koneellista pyykkiä...) ja jatkossa hetken aikaa myös ilman vessanpönttöä, kunhan pääsemme remppaamaan tuota nykyistä minikylppäriä uuteen uskoon...

Tiinakaisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää taas projekti! värimaailma samaa kuin meillä. muistan vuoden takaisen kylppärirempan ja mekin oltin piiiitkään ilman pesukonetta (suihkut yms oli, kun niitä on kaksi ja uudesta poistettiin). siinä oli se hyvä puoli, että kaapista tuli kaivettua sellaisiakin vaatteita päälle, jotka oli vaipunut unholaan tai sinne kaapin perukoille.

Anonyymi kirjoitti...

Tutulta näyttää minunkin silmään, samat värit meilläkin. Toi on hei hyvä vaihe: pääsee mallailemaan kalusteita ja hanoja paikoilleen ja alkaa lopputulos hahmottua kaiken maailman tasoitteiden ja eristeiden jälkeen.