sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Äiti-ihmisen muotia






Kun kävelee päivittäin kolmisen tuntia vaunuja lykkien ja säitä uhmaten, alkaa sitä kummasti arvostaa hyviä ulkoiluvarusteita. Vanhoissa, ihan tyylikkäissä (vaan ei kovinkaan laadukkaissa) Ratia-kumppareissani oli halkeamia, joten uusien kumppareiden tarve oli ihan todellinen. Hakusessa oli mukavat, laadukkaat ja tyylikkäät, mutta sopuhintaiset city-kumpparit. Onneksi hoksasin tsekata myös Elloksen valikoiman, koska sieltähän ne sitten löytyivät, Tretornin saappaat. Niissä on sekä nyöriä että vetoketjua. Ai jai. Ja kun käytin yhden saamistani etukupongeista (jumankekka että niitä sitten satelee!), irtosivat saappaat vaivaiseen 27,45 euron hintaan. Vielä kun löysin Didriksonin laadukkaan sadetakin Anttilan aletangosta, 30 euron hintaan (ovh. 79,95 euroa), on upea ja edullinen sadekostyymini valmis. Asun kruunaa Lidlin 11 euron ulkoiluhousut ja äiti-ihminen on valmis kostealle vaunulenkille!

Seuraavaksi äiti-ihminen ottaa ostoslistallensa Goretex-jalkineet. Niitäkin metsästetään toki vain alennuksista.

8 kommenttia:

Salla | dailyimaginarium.com kirjoitti...

Kuulostaa vain ja ainoastaan järki-ihmisen toiminnalta! Aika stylet saappaat, muuten. Nimim. tennareilla taiturointia kura-loska-möhössä...

HannaKarmiini kirjoitti...

Mulla on Eccon mustat coretex-kengät ja ai että on kiva tallata loskassa ja jopa lätäköissä kun varpaat pysyy kuivana. Kyllä sitä alkaa olla siinä iässä että mukavuus menee esteettisten seikkojen ohi, nippa nappa!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavuus (kuivuus) ennen kaikkea.
Minkälainen sadetakki Uunolla on? Vai se taitaa jäädä mielummin kotiin kuorsaan ku lähtee vesisateeseen lenkille..?
Kipa

Tipu kirjoitti...

Ihan mahtavat aleshoppailut :)
Kunnon varusteet tuohon vaununlykkimispuuhaan on kyllä oltava. Tsempit sadesäihin!

Anonyymi kirjoitti...

...hei äiti-ihminen. Muista välissä, ettet ole pelkkää lastenhoitobiomassaa, vaan myös nainen! :)

sanna matilda kirjoitti...

Uunolla on ompelemani mustavalkopallollinen takki, mutta oikeassa oot Kipa, tässä tapauksessa Uunon kanssa heitettiin ensin pienempi lenkura ja herra paineli takaisin pehkuihin. :)

Kuten Karmiini sen jo viisaasti totesi, tässä iässä (mun tapauksessani sitä on 32 vuotta ja kaksi viikkoa) alkaa jo kummasti arvostaa mukavuutta. Jos A) ulkona ei satais, B) mahtuisin vanhoihin vaatteisiini ja C) vuorokauteen saataisiin muutama lisätunti (oikeasti käyttäisin varmasti nekin nukkumiseen!), sitä vois johonkin väliin ehtiäkin olla nainen (paitsi jos se tarkoittaa vaunulenkillä minihametta ja stilettikorkoja. Ne ei ole mun tyyliä)... Nyt tyydyn olemaan lastenhoitobiomassaa. Mutta mielestäni kuitenkin ihan tyylikäästi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kieltämättä, et ole menettäny omaa tyyliäs, jopa kumpparit näyttää ihan Sinulta! :) Jaksamista vauva-aikaan, sillon onki tarkotus laittaa pienokais(t)en edut omiensa edelle. Lämmin ja kuiva äiti jaksaa vaunutella varmasti pidempään ku stilettikorko/minihame-äiti! :D

m-a kirjoitti...

Oot tyylikkäästi mukava ja mukavasti tyylikäs! Aurinkoa kevääseen toivotaan ja toivotetaan täältä.