torstai 4. maaliskuuta 2010

Hee numero kaksi





Järjestyksessään toinen Hee kannettiin (Design Boulevardista) kotiin kaksi viikkoa sitten. Mustan lampaantaljan (30 euroa Jyskistä) hankin siihenkin takamuksen alle. On nuo vaan niin nättejä!

5 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Nätit on, todellakin. Harmi, kun meillä ei mahdu moinen eteiseen, mihin sen haluaisin. Tarvitaan siis suurempi eteinen(kin) ;)

m-a kirjoitti...

Oih, kaksin kappalein jo! Olen miettinyt tuollaista meillekin. Mutta en osaa päättää väriä! Valkoinen.. mutta kun nuo teidän mustatkin ovat niin kauniit. Olen myös harkinnut niitä ruokapöydän tuoleja samasta sarjasta, vihreät olisi ihanat!

sanna matilda kirjoitti...

Jep, koko Hee-sarja on hieno, baarijakkaratkin on suosikkejani! Ja värit, nekin kaikki komeita! :)

Tiinakaisa, ei sitten muuta kun eteisen laajennusta suunnittelemaan. Ei kai naapureilla nyt voi olla mitään sitä vastaan? ;P

Eetu kirjoitti...

Lampaantalja olis kelvannut meillekin vallan hyvin - ei mahda vaan enää tarjousta olla voimassa. Piti vain tulla hehkuttamaan tätä teidän ranskista jonka takia olenkin ohimennen siirtynyt seuraamaan blogiasi ja ensiksi ranskisbongauksesta muovaantunut lukemaan ihan kunnolla. Täytyy kehaista, että vaikka kovin satunnaisesti tulee tarkastettua (mutta kerralla luettua ohimenneet postaukset) niin kovin hyvää ja antoistaa sisältöä täältä löytyy!

Eetu
http://timanttista.siirappia.com

sanna matilda kirjoitti...

Kiitos Eetu sydäntä lämmittävästä kommentista, täytyypä yrittää pitää sisällön tasoa yllä jatkossakin!

Ranut rulaa! :)