lauantai 13. maaliskuuta 2010

Caballero de la Cepa
Se on sitten tämän blogsun historian ensimmäisen viinisuosituksen aika. Pienenä pohjustuksena kerrottakoon, että useimmiten ostamamme punaiset "arkiviinit" pysyttelevät alle kympin hintaluokassa, "erityistilaisuuksiin" tulee osteltua sen kalliimpia. Ja nyt itse asiaan: Arkiviini-kategoriassa ykköstilaa (ainakin tällä hetkellä) pitää hallussaan Finca Flichmanin Caballero de la Cepa. Kokemus on osoittanut, että suosikkirypäleeni on Cabernet sauvignon ja mitä täyteläisempi maku, sen parempi. Ja Caballerohan täyttää nuo molemmat kriteerit!

Lautasella tyypillinen "sinkkukokkaukseni", lämpimät voileivät. Mies on visiitillä Turkkusessa, enkä jaksa kokkailla itselleni mitään sen kummempaa. Maistuu se Caballero lämppäreidenkin kanssa!

P.S. Yli kympin hintaluokassa maistamisen arvoisia ovat ainakin Luigi Bosca ja Miss Harry.

4 kommenttia:

anni kirjoitti...

Kiitos!!
Tuo tuli tarpeeseen.

m-a kirjoitti...

Täällä myös viininystävä! Kiitos vinkistä, täytyy kipaista ostoksille.

Pidän muutenkin todella paljon teidän kodista ja remonttiratkaisuista.

Tiinakaisa kirjoitti...

oijoi, tulipas nälkä! (tai sehän mulla on nykyään koko ajan ;) ja hyvät viinivinkit on aina tervetulleita. alkon viinihyllyjen edessä sitä on aina yhtä sormi suussa..

sanna matilda kirjoitti...

Mullekin on käynyt enemmän kuin monesti niin, että viinihyllyn edessä en muista yhdenkään hyvän viinin nimeä. Eli aivan loistavaa, jos voin olla avuksi! :)