sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kaaos-paljastus
Meidän peräkammarissa näyttää tältä, kun tuikitärkeä remonttitarpeisto siirtyi eteisremontin alta peräkammariin. Jos tuo eteinen vielä joskus valmistuu (mitä vahvasti epäilen), täytyy nuo raahata kellariin rottien ihmeteltäväksi. Se on vähän semmonen juttu, että kun nuo työkalut ja muut remonttitarvikkeet (kellarissa on toinen mokoma) on kerran hankkinut, pitää niille järjestää käyttöä! ;)

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Heh, sympatiseeraan! Kiinnitin huomiota tuohon mustaan jumppapalloon. Tuollaistahan vois vaikka harkita! Se ehkä naamioituis hyvin mustaa seinää vasten...

Hipsu kirjoitti...

Minä jaksan uskoa, että se valmistuu :)

ps. vastasin edelliseen postaukseen.

iitu kirjoitti...

Me voidaan adoptoida työkaluja mahdollisen tulevan talon rakentamiseen ;) Meillä muhii aikamoinen idea päässä, itseäkin hirvittää!!

Mutta silti teitillä näyttää aivan ihanalta ja hurjaa vauhtia tuntuu valmistuvan! Ihanaa!! <3

Karmiini kirjoitti...

Apua! Mä en kestä, että teillä ei ookaan niin siistiä ja viileen tyylikästä kaikkialla :) Meen toipumaan kolauksesta turvalliselle sohvalleni.

sanna matilda kirjoitti...

Voi ei, mun olis kyllä pitänyt olla vähän vastuullisempi ja miettiä kahdesti, ennen kun menin tällaista esittelemään... toivottavasti kylmät kääreet ja paperipussiin hengittely sai Karmiinin takaisin tolpilleen! ;D