sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Lisätunti tulee tarpeeseen




Yhtä ylimääräistä tuntia kelpaa pällistellä uudesta seinäkellosta! Taustalla vilahtaa myös lattian ja katon väliin pingoitettu vaatesäilytyssysteemi, jonka eteen tilasin tällä viikolla Tank Indoorin valkoiset "kehyksettömät" laakaliukuovet. Samaisella ovimallilla (032) tilasin myös makkarin liukuovikomeron sekä makkarin oveksi tulevan yläkantoisen tilanjakajaoven. Tuo laakaovi on mielestäni aivan mahtava uusi tuote, itse kun olen ollut täysin kyllästynyt alumiinikehys-liukuovien pitkään valtakauteen.

Kuvaan pääsivät myös uudet lautasliinamme. Alimmat H&M Home, koiranputkikuvioiset Clas Ohlson ja Marimekot tuliainen ystäväisiltä.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitos ovi-vihjeestä. Käyn samaniten tutkailemassa. Makuuhuoneen hiljainen remontti mietityttää KOKO ajan ja sen kaappimalli on vain iso kysymysmerkki..

Mukavaa sunnuntaita!
terv.anni

Anonyymi kirjoitti...

Kävin kanssa katsomassa Tank Indoorin ovivaihtoehtoja uudelleen.. Meillä liukuovet olleet haussa jo tovin, mutta hyvää ja molempia miellyttävää vaihtoehtoa ei oikein ole löytynyt..

Mitä nuo laakaovet siis ovat? Löysin ne kyllä sivuilta, mutta voitko vielä selventää asiaa.. Minkä hintasia nuo Tank Indoorin ovet ovat? Noin suunnilleen.

Kotinne näyttää todella mukavalta ja viihtyisältä :) Ja huippuhienoja lautasliinoja.

Anu

sanna matilda kirjoitti...

Kiitos kehuista! Sunnuntaikin vierähti ihan kivasti! :)

Laaka-ovissa ei siis ole sitä perinteistä alumiinikehystä, vaan ovi on kauttaaltaan samanväristä matskua, 30mm vahvana. Uppovedin ja kiskot ovat sitten alumiinia. Kaiken kruunuksi nuo 032-ovet ovat yksiä Tankin halvimmista ovista! Vaikkapa kaksi 1200mm leveää ovea (aukko siis 2400mm) max.2600mm korkeaan aukkoon (kiskoineen ja toimituskuluineen) maksaa jotain 600-700 euroa. Ja laadukkaita ovat, pyörästöillä on 10 vuoden takuu!

Anonyymi kirjoitti...

Selvä juttu, nyt selvisi tuo oviasia :) Täytyy poiketa katsomassa ko. mallia. Hurjan kalliita tuntuvat kyllä liukuovet olevan..

Anu