perjantai 23. lokakuuta 2009

Väriä harmauteen + yllättävä aterinhankintaEilen saapui Henkkamaukan tilaukseni. Se piti sisällään muun muassa uudet pinkit samettityynynpäälliset! Violetitkin tilasin, mutta ne saapuvat vasta tammikuussa! Käsittämätön toimitusaika. Luultavasti olen silloin jo kyllästynyt koko väriin... Violetti "Purple"-tekstillä varustettu keittiöpyyhe sentään saapui, kuten valkoinen kaverinsakin.

Eilisen lehdessä katseeni nauliutui uuden Kodin ykkösen avajaistarjoukseen. Krumeluurit teräsaterimet, 24 osaa vain 32,95! Itsekin ihmettelin moista, mutta päätin käydä katsastamassa aterimet ja muodostavani lopullisen käsitykseni vasta niitä paikan päällä tunnusteltuani. Tänään sitten miehen kanssa matkasimme myymälään ja ei hitto, niin siinä vain kävi, että ostimme heti kaksi pakettia! Syynä ihastukseeni on varmastikin se, että jokin aika sitten haaveilin ostavani kirppareilta eriparisia alpakka-aterimia kakkosaterimiksemme. Mutta koska olen ihan pirun laiska tiskaamaan ja muutenkin hätäinen, eivät alpakka ja vuosikausien kirppari-kyttääminen sovi luonteelleni. Nämä teräksiset pääsivät siis paikkaamaan tämän keksimäni tarpeen ja lisäksi ovat hintaansa nähden aivan käsittämättömän järeää ja laadukasta tekoa! Mielestäni aterimet käyvät aivan mahtavaa vuoropuhelua erittäin pelkistetyn astiarepertuaarimme (Egot, Kartiot ja Essencet) kanssa! Eikä 66 euroa vielä kaada talouttamme, ainakaan toistaiseksi.

Kodin ykkösestä hankittiin myös Karlssonin mahtava "Little Big Time" -viisarikello, joka pääsee peräkammarin seinälle ja Marimekon "Reputuksesta" löytyi ihana pallo-mekko, jonka otan käyttöön heti huomenissa. Vapaavalinnassa silmiini osuivat ihanat karkkikepit. Sekunnin sadasosassa päätin hankkia kepit joululahjapakettien koristelua varten. Yksivärinen lahjapaperi, siihen paperinarua ja karkkikeppi, siinä tulevan joulun pakettimuoti!

Eli melkoinen shoppailupäivä on tämäkin vapaapäivä ollut.

12 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Te ostitte ne! Hienot ovat :)

Kuvista bongattu myös käyttöön otetut puoli-ilmaiset kynttilänjalat ja työpaikalta anastettua omaisuutta ;)

sanna matilda kirjoitti...

Oikein jouduin miettimään, että mitä ihmettä mä nyt oon anastanut! Sokerit kyllä tunnustan... Mutta viimein hoksasin. Oot kyllä erittäin tarkka likka! :)

sanna matilda kirjoitti...

Ja eiks ookin ihan yllättävän hienot! Vois ihan hyvin olla vaikkapa Moooin uutuustuote.

iitu kirjoitti...

On kyllä niin kamalat aterimet että joudut varmaan laittamaan ne mulle tulemaan postitse!! ;D Voit laittaa ne vaikka ihan samantien tulemaan!

sanna matilda kirjoitti...

Hahhahhaa, enpäs taidakaan! :P
Nyt vaan suhaat nopsaan ostamaan omat, ajattele kuinka upeesti ne sopis yksiin sen uuden ruokailuryhmänne kanssa!

Suki kirjoitti...

Nuo karkkikepukat on niin kivoja! Joo ja H&M:n toimitusajat ovat syvältä. Mä tilasin omasta mielestä sata vuotta sitten ne pallolliset pussilakanat ja eipä ole tulleet vieläkään. Viestiä kyllä, että toimitus siirtyy jällen kerran kuukaudella eteenpäin..Pah.

sanna matilda kirjoitti...

Käy kostoksi ostamassa pallolakanat Jyskistä! Oon ostanut omani sieltä edullisesti ja ovat peräti puuvillasatiinia! Pohjan väri ei ole ihan pikimusta, vaan sellainen vähän harmahtava eli en edes yritä yhdistää niitä mustan alulakanan kanssa. Valkoisen kanssa toimii! Pallot taitavat olla isompia kuin Henkalla, kuva on tuolla:
http://kesallakerran.blogspot.com/2009/03/puhtaat-pallolliset-lakanat.html

Tiinakaisa kirjoitti...

Täytyypä käydä Jyskissä kurkkamassa pussilakanoita! Nyt muistakin, että joskus näin niiden mainoksessa myös musta-valkoraidalliset, puuvillasatiinia nekin.

sanna matilda kirjoitti...

Raidallisetkin olis kyllä hienot! Jyskissä on jänskää käydä, koska sieltä voi tehdä yllättävän kivoja löytöjä, kunhan vaan on silmä kovana! Itse myymälät ovat kyllä karmaisevia halleja, vaikka ketju onkin tanskalainen!

sanna matilda kirjoitti...

No mutta käytinpäs huutomerkkejä! :)

Riikka kirjoitti...

Hih, karkkikepit koristivat paketteja viime vuonna ja Little Big Time on olohuoneessamme. Ihanat aterimet.

sanna matilda kirjoitti...

Riikka, vähänks ollaan samiksia! :D