tiistai 6. lokakuuta 2009

Kämppä levällään, mausteet järjestyksessä




Vaikka vähän joka nurkka on vielä jollain lailla keskeneräinen (sähkötyöt puolitiessään, tupakeittiön seinät ja lattiat keskeneräiset, keittiön asennus viimeistelemättä, eikä eteiseen ja kosteisiin tiloihin ole vielä koskettukaan...), on mausteet sentään järjestyksessä! Haaveilin jo edelliseen keittiöön noita Ikean kirkkaita muovilaatikoita mausteille, mutta niitä ei ehditty hankkia ennen kuin luukku oli jo myynnissä. Nyt tilanne on korjattu ja täytyy sanoa, että käteviä ovat! Alkajaisiksi ostimme kolme, mutta vielä niitä tarttis lisää, sen verran mausteisia sapuskoita köksäilemme. Saman sarjan tarjotin on jo pitempään toiminut koiran ruokakuppien alustana. Muuton jälkeen rojun täyttämässä kämpässä talloimme (mies aloitti ja sai sättimiset niskaansa...) sen vuorotellen ihan palasiksi, joten uusi hankittiin viime reissulta. Se odottaa kaapin päällä, kunnes asunto on sille turvallisempaa maaperää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

löysin blogisi eilen ja luin saman tien sen kokonaan läpi. Oikein mukavia juttuja ja kivoja kuvia.

Hyvännäköistä jälkeä olette saaneet remontoimalla :)

Anu

sanna matilda kirjoitti...

Kiitos visiitistä Anu ja tervetuloa uudelleen! :)

Tiinakaisa kirjoitti...

Kyllä keittiö näyttää hyvältä! mahtaako kaapistot olla samaa mallia, kuin meidän kylppärissä? Manoko se nyt oli nimeltään.. tykkään anyway! Haaveilen meille myös mustaa seinää keittiöön, kun muuten on kaikki valkoista tasoa lukuunottamatta. Oh:ssa on jo yksi seinä mustana, että joskohan tuota tulisi sitten liikaa. hmm.

sanna matilda kirjoitti...

Oho, Tiinakaisa, en ole huomannut sun kommenttia! Samaa Manoa on juu! Sellainen ajaton klassikko, miellyttää silmää, aina vaan, töissä ja kotona! Mutta sitten maustettiin sitä uudemmalla mustaksi petsatulla tammiviiluovella. Ja mustalla seinällä. Ja mustilla tasoilla... Nyt juurikin tuntuu siltä, ettei tuota mustaa voi olla liikaa, eli telat pyöriin vaan! :)