torstai 12. toukokuuta 2011

Radikaaleja ajattelijoita...

...on myös tämän kirjasarjan kustantaneella Versolla, kun näin hienoja kirjoja markkinoille pukkaavat! Kirjojen disainista vastaa Slabmedia. Tässä on esimerkkiä kaikille kirjankansisuunnittelijoille, sillä minä ainaskin täyttäisin hyllyni mieluiten juurikin tämännäköisillä (vaikken näiden sisällöstä juuri ymmärräkään...) opuksilla. Kirjat ovat miehen Tallinnasta, "Rahvaan Raamatusta", roudaamia.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Olis se kamalaa jos kirjojen kannet olisivat yksivärisiä ja saman muotin mukaisia. :) Itse en kirjahyllyä (ja juurikaan kirjoja) omista ja kadehdin niitä, joilla on kirjahylly täynnä erilaisia, mielenkiintoisen näköisiä kirjoja.

sanna matilda kirjoitti...

Voi Tiina, olen niiiin erimieltä kanssasi! :) Meillä on satoja kirjoja: eri värisiä, -kokoisia ja -aiheisia (ovat miehelle sekä tärkeitä työvälineitä, että intohimoisen keräilyn kohteita), joten niiden järjesteleminen kauniisti on suorastaan mahdotonta! Kaikissa hienoissa kirjahyllykuvissakin kirjat ovat selvästi ulkonäön mukaan valikoitu. Höh.

Riikka kirjoitti...

Minä olen joskus päällystänyt kirjoja taittelemalla valkoisia papereita kirjojen kansiksi. Siis semmosiksi paperipäällysiksi, jotka monissa kirjoissa on valmiinakin. Silleen saa naamioitua kirjat hyllyyn ja yhtenäisen ilmeen, tosin pitää jotenkin muuten tietää missä on mikäkin (mikään ei tietty estä kirjoittamasta selkämykseen nätisti teoksen nimeä)