torstai 19. toukokuuta 2011

Mistä kohtuuhintainen raitatapetti?Apua kaivataan, armaat lukijani! Mistä löytyisi kohtuuhintainen, mutta silti laadukas mustavalkoraidallinen tapetti? Tiedän, että Ferm Livingiltä, Sandbergilta ja Marimekolta raitatapetti löytyy, mutta en ole valmis maksamaan yhdestä rullasta 70-80 euroa! Valkoisen raidan pitäisi olla valkoinen, ei beige, ja raidan leveyden mieluiten jotain 6 sentin luokkaa. Mistäköhän mahtaa löytyä?

17 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Maalaamalla saisi halvemmalla, mattasävyt maaleista? Toki se pinta on (ihan) erilainen... mutta halvempi ainakin. En ole törmännyt mustavalkoraitaiseen tapettiin.

Anonyymi kirjoitti...

båras cottonilla oli hieno musta valkoinen tapetti.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko tästä mitään apua?

http://www.wallpaperandborders.co.uk/wallpaper-shop/index.php?main_page=product_info&cPath=612&products_id=221

Heidi kirjoitti...

Itse olen tilannut Wallpaper Directilta tapetteja, näyttäisi löytyvän myös edullista mustavalkoraidallista, esim:
http://www.wallpaperdirect.co.uk/products/albany/england-stripe-black/77471

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on tuollainen raitaseinä. Tapetti löytyi muutama vuosi sitten Sammonkadun RTV:ltä. Mallistoa en muista. Maalarit haukkuivat tapetin, oli kuulemma migreenikohtaukset ja tikkailtaputamiset lähellä, kun kontrastit vilisivät silmissä. Mut on ihan paras!

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin metsästin pari kuukautta sitten kohtuuhintaista mustavalkoraitaista tapettia. K-Raudan mallistoista piti löytyä, mutta se oli tilapäisesti loppu, päädyimme siis harmaavalkoraitaiseen. Joskohan siellä olisi valikoimat täydentyneet. (Kävimme siis Oulunkylän k-raudassa.)

nuokku kirjoitti...

K-rauta myy Econ tapetteja. Perustapetti maksaa noin 30-40€ rullalta. Kannattaa katsastaa econ sivut www.eco.se

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
sanna matilda kirjoitti...

Kiitos teille, avuliaat!

Tuon toiset brittikaupan olinkin jo huomannut. Ongelmaksi koituu rahtikulut, mulla kun on tarvetta vain kolmelle rullalle, jolloin rahdin osuus on isompi kuin itse tuotteiden. Kantsis tilata kerralla isompi satsi.

Kävimme Starkilla ja K-Raudassa ja sen lisäksi mies soitteli ympäri kaupunkia. Himoitsemamme raitatapetit ovat yllättävän harvassa! Lisäksi Seinäruusussa käydessäni ymmärsin, että raitatapetilla ja Raitatapetilla on eroa. On kelmeänvalkoista, röpelöpintaista, vinyyliä,viivasuoraa- ja käsinpiirrettyä raitaa. Ja joissain raidat ovat erilevyisiä... Marimekon Korsi oli Täydellinen (raidatkin juuri sen 6cm!), mutta hinta 80 euroa rullalta... Taidan siis maalata ne hemmetin raidat! :/

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Minulla meni yhdelle asiakkaalle kyseistä raitatapettia. Raidan leveyttä en tarkkaan muista, olisko ainakin sen 5cm?
Tapetti Borås
Plain Stripes
Tuotenro. 7365
Rullakoko: 0,53x10,05
Hinta: 44,40e/rll

Anonyymi kirjoitti...

Maalaa näin niin saat hyvät raidat:
Ensin valkoinen väri. Anna kuivua kunnolla. Sitten teippaa valkeat raidat hyvällä maalarinteipillä. Sen jälkeen maalaa valkoisella vähän teippireinan yli ja anna kuivua kunnolla. Sitten maalaa mustat raidat valitsemallasi värillä. Näin tulee tasaiset raidat eikä mustaväri leveä teipin alle.

S kirjoitti...

moi :)
meidän kodissa on mustavalkoraitatapetti (tapetoitu vaakaan). tilasin tapetin K-Raudan tapettikirjasta, hintaa oli alle 30 eur/rulla. silti laadukas tapetti!! asiantuntevan tapettimyyjän luo vaan ja hän etsii tapettikirjasta oikean tapetin muutamassa minuutissa!
tässä postauksessani näkyy tää tapetti pikkasen:
http://allyouneediswhite.blogspot.com/2010/10/kumpaan-tyopiste.html

sanna matilda kirjoitti...

Borås Plain Stripes on aika hyvä, raidat 5 cm ja viiva vähän sellaista käsinmaalattua, hieman epätarkkarajaista.

Mutta nyt mielenkiintoni kohdistui tuohon K-raudan raitatapettiin, jota S:llä on työhuoneessaan! Onko K-Raudalla siis jokin ikioma mallisto, vai onko se jonkin tietyn tapettifirman malli, jos on, niin muistako minkä?

sanna matilda kirjoitti...

Maalaamisessa taitaa olla turhan kova homma, että saa raidatkin ihan suoraan, mutta se on kyllä plan B. Kiitos loistavista maalausvinkeistä anonyymille, niistä on varmasti apua muillekin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tapetoisin sillä, joka itseä miellyttää. Jos kolme rullaa maksaa 240 e, se on sitten maksettu ja lempiseinää voi katsoa vaikka 20 vuotta.

S kirjoitti...

en valitettavasti muista mikä tapettikirja oli kyseessä :/. toivotaan et myyjät siellä tietää!
onnittelut blogimuutosta :))

katrina - dot dot dash kirjoitti...

love the bold stripe! such a statement for a simple space x