sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Juhlakalut ja -asut

Eilen vietimme kummitusten ja lähisuvun, yhteensä parinkymmenen hengen, kesken Vilhon ja Vienon nimijuhlia. Isommatkin juhlat (=kaikki hyvät ystävät mukaan) olisivat olleet kovin mieluisat, mutta asuntomme koko asetti omat rajoitteensa. Tällä porukalla me juuri ja juuri mahduttiin ja oikein mukavaa oli.

Juhlakaluilla oli päällänsä oman äidin omin käsin mustavalkoisesta kalanruototweedistä ompelemat asut. Aikani vaatetarjontaa kartoitettuani päätin tehdä itse. Mallit on ihan omasta päästä reväistyt ja kangas kymmenisen vuotta sitten hämeenlinnalaisen kangaskaupan lopettajaisista ostettu. Ostin pilkkahintaan koko loppupakan ja tein siitä jo aikanaan miehelle liivin joululahjaksi (on muuten vieläkin tallessa!) ja itselleni pitkän puolihameen (aikoja sitten kadonnut). Vaikkei nyt ollutkaan aikaa mihinkään hienoihin vuorituksiin sun muihin kikkailuihin, minä olen oikein tyytyväinen lopputulokseen!

P.S. Iso kiitos Nakulle ihanasta tunnustuksesta! Vauva-arjen sävyttämää blogiasi on ilo lukea! :)

EDIT: Kuten tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat, vaihdoin juhlakalujen kuvan. Se ensimmäinen versio oli ekan kuvaussession paras, muttei siltikään riittävän hyvä. Joten tänään räpsittiin uudet. Tuosta kuvasta syntyy siis kiitoskortti.

13 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Ihanat vaatteet!! Ja tosi kivat mallit oletkin niille suunnitellut!
Vilho ja Vieno - mitkä ihanat nimet kaksosilla!! ♥♥ Olette monesti mielessäni!

Satu kirjoitti...

Tyylikkäinä kiireestä kantapäähän.
Kauniit nimet.

Merja kirjoitti...

Hienot asut olet tehnyt!

Mua hymyilytti tossut kuvassa.. just noin kävi meilläkin aina kaksosten tossujen kanssa, ikinä ei ollut kaikki neljä yhtäaikaa jalassa.. eikä lapasetkaan..

Anonyymi kirjoitti...

<3 Suloiset oli Vieno ja Vilho, sekä väkertämäsi asut!! Hymy nousi korvii tuplia katsellessa ;D

-mimmi-

joska kirjoitti...

Tosi kiva housujen malli! Kyllä noilla asuilla on kelvannut juhlia. Toivottavasti miehesi piti yhteensointuvaa liiviä päällään. ;)

NAKU kirjoitti...

Voi kuinka he ovat suloisia! Paljon onnea Vilholle ja Vienolle hienoista nimistä!

Riikka kirjoitti...

Hienot nimet ja komeat asut!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo poikasi "potkupuku" on todellakin hienoin poikavauvan vaate minkä olen koskaan nähnyt! Upea!

Joy kirjoitti...

Upeat!!!!!!!!!

Saara

Tiina kirjoitti...

En kestä, ihanat! (Vauvatkin, tämä on pelottavaa.)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan persoonalliset kuteet. Ja nimetkin kuulostavat korvaan sopivan perinteisiltä mutta kuitenkin myös nykyaikaisilta. Voi kun minäkin joskus olisin saanut jotain lapsilleni ommeltua, muutakin kuin kestovaippoja. Saisi niin kivoja juttuja aikaiseksi!

elinarsku. kirjoitti...

Ihanat asut ja vauvat tietty kans! Ja kovasti tykkään myös nimistä.

myyrä kirjoitti...

ihanat nimet! ja tuon ekan kuvan nähdessäni en meinannu malttaa lukea loppuun kun meinasin jo alkaa kysymään että mistä ostettu! mutta uniikkikappale ;) todella makea pikkumiehen juhla-asu!! meillä kahen viikon päästä häät ja pikkuherralta puuttuu vielä osa vaatteista.