perjantai 18. helmikuuta 2011

Isompaa kokoa, kiitos

Nyt on jo toistamiseen tullut tarve ottaa yhtä pykälää isommat vaatteet käyttöön ja pistää ne kaikkein pienimmät (50cm) sivuun. Eilen järkkäsin useissa ostoskasseissa lymyilleet isokokoiset vaatteet omiin koreihinsa, nykyisin käytössä olevien lisäksi omansa saivat 62, 68, 74, 80 ja 86+ cm kokoiset tamineet. Olen siis hamstrannut mieluisia, ja useimmiten myös alehintaisia, vaatteita jo yli vuoden päähän! ;D Tänään valkkasin 62 cm korista vaatteita esipesuun ja mitä ihanuuksia siellä onkaan! Ihan jo kärsimättömänä odotan, että saan pukea pikku tyttöseni ensimmäistä kertaa mekkoihin!

P.S. Pojan hattua ja tytön mekkoja lukuunottamatta kaikki kuvien vaatteet löytyvät tuplana. Eli kuten arvata saattaa, meiltä ei löydy yhtäkään Hello Kitty -asua...

14 kommenttia:

heidi kirjoitti...

voi huokaus, teitin pienokaiset saa kulkea niin tyylikkäissä ja mageissa vaatteissa!! En pukisi hellokittyihin minäkään...

Anonyymi kirjoitti...

Samoja vaatteita löytyy meidänkin kuopuksen kaapeista. Tasan kaksi ja puoli vuotta sain pukea esikoiseni mustaan, valkoiseen ja harmaaseen. Puen kyllä edelleen, mutta jos tyttö saa itse päättää, niin pinkkiä se on. Ja lapsen omaa tahtoa ei kuitenkaan saa/voi täysin nujertaa, joten nauti nyt ajasta jolloin vastalauseita ei vielä kuulu.

Hello Kittyä ei meillä ole EIKÄ TULE.

t. Veera

Hem kirjoitti...

Voi miten ihana aika, huokaus...
mutta ymmärrän että kiirettä pitää:)))

Voimia vauvan tuoksuiseen arkeen,
Annaleena

psst. mun blogin nimi on
Annaleenas HEM

Anonyymi kirjoitti...

tyylikästä on, käytännöllistä myös ;) mistä oot löytänyt mustat sukkahousut?

selma kirjoitti...

Mistä noin hienoja vaatteita löytyykään... ja tosi hyvä järkevää on toi hamstraus. Ostan vieläkin etukäteen, jos jotain sopivaa löytyy.

Sarppu kirjoitti...

Huoh,niin styleä ja kaunista.

Anonyymi kirjoitti...

Kirppareilta löytyy myös helmiä. Eikä tarvi hamstrata ennakkoon kaappeihin, kun hinnat on aina alhaiset!

sanna matilda kirjoitti...

Annaleena, nyt on nimi korjattu! :)

Anonyymi numero2, mustat sukkikset on Veikka&Venla-merkkiset ja ostettu Vapaavalinnasta. Etsinkin moisia kissojen ja koirien kanssa, kunnes nuo löytyivät!

Anonyymi numero3, kunpa olisikin niin, että kirpparilta löytyisi aina 1) Juuri se tarvittava vaatekappale 2) Tarvittavassa koossa 3) Hyväkuntoisena ja muutoinkin mieluisan näköisenä. Ja vielä kun tuon kaiken lisäksi hyllyjen väliin mahtuisi pyörimään kaksosrattaiden kanssa... ;)
Itsellämme on paljon kirppareilta hankittua vaatetta ja muuta tavaraa, mutta kuten täällä jo aiemminkin olen kironnut, ovat kirppareilla näkemäni lastenvaatteet olleet järjestäen kaameita nyppyyntyneitä ja haalistuneita rättejä. Valitettavasti.

ONIA kirjoitti...

Tyylikkäitä kuteita! Meiltä löytyy samanlaisia ja -tyylisiä, ja onpa kuvien vaatteissa pari sellaistakin, jotka on vielä ostoshaavelistalla. Tuo mustavalkoinen mekko on superhieno, itse tyydyin heteronormatiivisuuden hengessä samankuosisiin legginseihin... Mustasukkisvinkistä kiitos, niitä olen minäkin etsinyt vaikka mistä!

Vaatteiden hamstraaminen tarjouksista on oikeasti järkevää - meillä oli ekaksi puoleksi vuodeksi kaamea määrä saatuja ja ostettuja vaatteita, mutta nyt kun poika on kohta huikeat kahdeksan kuukautta ja kokomerkinnöissä lukee jopa 80, on garderoobi kutistunut huomattavasti. Täytyy ehkä tästä postauksesta innostuneena lähteä ensi viikolla ostoksille :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaksosrattaat ja kirppari, enpä tullut ajatelleeksi :) Kun yhdenkin kanssa on haaste pyöriä siellä kapeita käytäviä pitkin, niin mitä se on sitten tuplien kanssa...Huh!
Meillä on lähistöllä aivan mahtava kirppari, jossa myydään aivan loistavassa kunnossa olevia vaatteita. Etenkin vauvoille tuntuu olevan tyrkyllä vaikka mitä, leikki-ikäiselle vähemmän. Tosin aika paljon on HM-kamaa ja äitiyspakkausvaatetta. Mutta esim. Marimekkoa olen löytänyt kolmella-viidellä eurolla. Harmi, jos jotkut kantaa myyntiin nyppyyntynyttä kamaa. Eihän sitä kukaan osta!

Henna kirjoitti...

Hei!
Kiitos vanhasta postauksestasi, josta saatiin vinkki pistorasioiden asennukseen! Kirjoitin juuri aiheesta blogissani: http://estetiikkaajaelamaa.blogit.fi/asiaa-pistorasioista-ja-sen-sellaisista/

Tykkään sun blogista ja tyylistä!

t. melko uusi lukija

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava blogi! Luin vuoden 2010 alusta, sen vanhempia postauksia en ainakaan nyt jaksanut kahlata läpi. Kaunis koti, ja annat paljon ideoita lukijoillesi!

Suloiset kaksoset teillä :) Ei ainakaan kysytä samaa kuin kaksospikkusiskoistani (nyt jo aikuisista), "ovatko he identtiset" :D

NAKU kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogistasi. Täällä sinulle jotakin http://bambulablogi.blogspot.com/2011/02/kiitos.html

Tiina kirjoitti...

Naku ehtikin ensin, olisin tullut myös tarjoilemaan palkintoja. :)

Nämä sinun lastenvaatekuvat aiehuttavat miltei vauvakuumetta. Huh!