lauantai 18. joulukuuta 2010

DONE: soittorasia ja lakanat


"TO DO before babies" -listalla oli vielä pussilakanoiden ja toisen makuupussin päällyksen ompeleminen, sekä soittorasioiden askartelupaskartelu. Nyt listalla on enää se makuupussin viimeistely...

Ostin jo kesällä lähetystorilta kaksi vanhaa soittorasiaa askartelumateriaaleiksi, mutta niin vaan sekin projekti jäi odottelemaan inspiraatiota. Pienoinen inspiraatiosykäys ilmestyi torstaina ja kesti tasan yhden soittorasian valmistumisen verran... Mutta puolustukseksi mainittakoon, että tulevathan vauvat jakamaan yhteisen huoneen lisäksi alkajaisiksi myös yhteisen sängyn. Että yksi riittäköön!

Surullinen pussilakanahistorianikaan ei ollut omiaan motivoimaan uusien ompeluun, joten nekin valmistuivat vähän viime tipassa. Näiden paraatipuoli on nyt sitten Marimekon Kivet-kangasta ja tausta Finlaysonin kakkoslaatuista valkoista lakanakangasta. Enkä tälläkään kertaa esipessyt kankaita, joten Finlaysonin näytti kutistuneen ensimmäisessä pesussa vähän Marimekkoa enemmän...

Nyt on asiat kuulkaas sillä viisiin, että mikäli osastolla vain on tilaa, synnytystä aletaan käynnistelemään jo alkuviikosta... HUI! :O

13 kommenttia:

RIMPPALAN MUTSI kirjoitti...

Miksi sulla käynnistetään? Itselläni kaksoset viihtyivät seitsemän vuotta sitten viikolle 38+3 asti kunnes spontaanisti syntyivät.Toivon sinulle onnea koitokseen.Muista ottaa paljon paljon kuvia ja kirjoittaa blogia ahkerasti ,koska ne alkukuukaudet unohtuvat ja niihin on kiva palata sitten myöhemmin.

Rilla, kirjoitti...

Kaunista! Kiva idea tuo soittorasia.

Tsemppiä tulevaan!

sanna matilda kirjoitti...

Käynnistys on oma toiveeni, jota lääkäri kyllä komppasi. "Synnytyskuntoni" (Esim. seisominen ja kävely olisivat vissiin ihan hyödyllisiä rentoutus/apukeinoja synnytyksen yhteydessä. Ja mulle pian jo mahdottomuuksia) laskee kuin lehmän häntä ja vauvat sen kuin kasvavat. Toiveena alatiesynnytys, joka ei odottelemalla olisi ehkä kauaa enää mahdollistakaan. Lisäksi B perätilassa. Maanantaina kuitenkin viikkoja jo 38+0!

Merja kirjoitti...

Sulla on hyvin jo viikkoja.

Olen muuten itsekin kaksosten äiti. En tiedä onko muut kommentoineet yhteisestä sängystä vauvoille, mutta meillä meni niin että molemmille oli oltava omat sängyt. Toinen oli levoton öisin ja herätti sen toisenkin pyörimisellään jos olivat vierekkäin, omat sängyt siis oli hankittava jos halusi nukkua sitä pientä vähääkään mitä pystyi kahdelta vauvalta..

sanna matilda kirjoitti...

Merja, meillä on kyllä samanmoiset sängyt hankittuna molemmille, mutta kokosimme ensin vasta toisen ja kokeilemme, josko nukkuisivat alkuun samassa pedissä. :)

Sarppu kirjoitti...

Sinulla riittää tyyliä, energiaa ja ideoita. Kaunista :)

Anna kirjoitti...

Minäkin olen (nyt jo neljävuotiaiden) kaksosten äiti ja rupesin ihan jänskättämään puolestasi! Omani syntyivät viikolla 38+2 ja olo oli silloin todellakin jo lievästi sanottuna tukala :D Tsemppiä sinulle!

Jonna kirjoitti...

Voi, jännittäviä uutisia täällä! Tsemppiä viimemetreille!

Kohta teillä on omat pienet <3

selma kirjoitti...

Kyllä vauvojen kelpaa, kun on noin upea nukkumapaikka! Tsemppiä vaan tulevaan:)

Anonyymi kirjoitti...

kyllä tyylikkääseen kotiin pääsevät uudet kaverit! tsemppiä H-hetkeen!

J

Jonna kirjoitti...

Tsemppiä synnytykseen! ja oikein mukavaa joulua!

NAKU kirjoitti...

Oi kun näyttää taas kivalta. Ja mahtava idis tuo soittorasia. Itelle ei tullut mieleenkään, kun hikihatussa etsiskelin kaupoista meidän pikkaiselle soittorasiaa.

Saattaapi olla, että minun tätä kirjoittaessa perheenne on jo kasvanut. Kaikkea hyvää teille ja ihanaa joulua!

kape kirjoitti...

kiesus! soot varmaan jo posahtanut kun huomasin tuon kirjoituspäivämäärän!!!! apua. oivoi. itsekin täällä vielä vauva-höyryissä menee ihan kylmät väreet kun aattelen teitä sairaalassa! huisia! :)