maanantai 2. elokuuta 2010

Korujen koti






Kirpulta löytyneet TPO:n puulaatikot saivat tänään mustan liitutaulumaalin pintaansa. Ja kunhan ne ovat kunnolla kuivuneet, niin myös koruja sisäänsä. Muut korulaatikot ovat olleet edellisessä elämässään mm. Ernest&Julio Gallo -viinilaatikko (valkoinen maali pinnassa ja kirkas akryylikansi hiottu mataksi), Kenzo Jungle -tuoksun lahjalaatikko (valkoinen maali pinnassa ja puuhelmi koristeena), palapelilaatikko (kirkas akryylikansi hiottu mataksi), Acca kappa -tuotelaatikoita (mustaksi maalatut ja photoshopatuilla kukilla koristellut) jne. Maatuska-perhe (pienemmät jäsenet ovat piilosalla) on ostettu puuvalmiina ja maalattu itse.

Peilikin ruuvattiin lipaston päälle seinään, joten kyllä nyt on mukava valkata koruja!

8 kommenttia:

NINNI kirjoitti...

Noi maatuskat on hauskoja! Itse olen moisia myös tehnyt ja myynyt. Olivat kuumaa kamaa enkä sit ehtinyt yhtään itselleni saamaan, mut kunhan löydän taas nukkeja edullisesti niin sudittelen ne taas liitumaatuskoiksi ja liituilen niille hauskat naamat :)

sanna matilda kirjoitti...

Haa, liitumaatuskat onkin ollut hauska idea! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Kivalta näyttävät korulaatikot. Ja kivalta näyttää koko kämppä! Tykkään blogistasi tosi paljon ja täällä on mukava vierailla :)

Hyvää kesää toivotellen
Minna

Kiki kirjoitti...

Mahtavia korulaatikoita!

Hipsu kirjoitti...

Voi miten ihanan mustavalkoista teillä on!! Nuo korulaatikot on kyllä mahtis idea :)

Tiina kirjoitti...

Voii, vähän säälittää tuo maatuska. Vai oliko se siis maalattu vai ihan "blanko"? :) Itse kerään sellaisia rauhallisen värisiä vanhoja maatuskoja. Kokoelmassa on tosin vain kaksi, kun tosiaan en halua ostaa ihan millaisia tahansa. :D

Riikka Kovasin kirjoitti...

Upeita! Todella kaunista.

sanna matilda kirjoitti...

Kaikki vähänkään kestävämmät lootat kannattaa siis säästää ja tuunata käyttöön!

Älä huoli Tiina, tuo maatuskaperhe oli ihan uusi ja käsittelemätön, askartelukaupasta ostettu! :)