maanantai 23. elokuuta 2010

Muotia Designtorilta
Tampereella järjestettiin nyt kolmannen kerran elokuinen Designtori-tapahtuma, jonne mekin toki miehen kanssa rykäisimme. Mies on jo pidemmän aikaa ihaillut Dusty-vaatteita, joten nyt mukaan tarttui komeakauluksinen trikoopaita. Itselleni löysin Av Annina -merkkisen näyttävänkokoisen hiuslaitteen/pannan. Mustavalkopilkullisena tietty.

Oon muuten leikkauttanut hiuksiani, yhteensä noin 25 senttiä. Kävin viikon sisällä kolmella eri kampaajalla, kun seuraava aina paikkaili edellisen työn jälkeä. Ja siinä samalla niitä senttejäkin sitten läks... Viimeisimpään olen oikein tyytyväinen vielä ensimmäisen pesunkin jälkeen. Mutta kyllä mulla on ollut NIIIN ikävä mammalomalle jäänyttä luottokampaajaani Kipaa!

9 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Se on ikävää kun luottokampaaja jääkin pois töistä, eikä tiedä minne menisi, keneen luottaisi. Minulle on käynyt noin useaan otteeseen ja olen joutunut aina etsimään uudelleen sen luottokampaajan monien pettymysten kautta niin leikkauksissa kuin väreissäkin.
Tällä hetkellä olen itse itseni luottokampaaja, en suinkaan ammattikampaaja, mutta kampaaja itselleni, lapsilleni ja miehelleni ;) sekä parille ystävälle :).
Ja kun leikkaa itse saa (ehkä) sellaisen kuin mitä haluaa :).

Sinun hiukset näyttää upeilta tuossa kuvassa!!

Karmiini kirjoitti...

Oho! Melkonen kampaajakierros. Mun luottokampaajalle on aina niin pitkät jonot, että pitää ehkä ettiä uus. En osaa varata aikaa kuukausia etukäteen. Onpa teillä komeet uudet setit. Kyllä noi päällä kelpaa tallata Hämeenkatua.

Satu kirjoitti...

Ihanat hiukset.

Mutta tuota miesten trikoopaitaa ihastelen varmasti monesti uudelleenkin. Tykkään todella!

Tiina kirjoitti...

Mulla on kans mahtava kampaaja, joka ei saa ikinä jäädä millekään pidemmälle lomalle tms. :D Olen "seurannut" häntä jo kolmanteen kampaamoon, tämä viimeisin on oma yritys parin muun kanssa. Alkuaikoina (muistaakseni -06) en tajunnut, että kyseessähän on tuttu tyttö samoilta seuduilta. Oli tietysti hieman muuttunut sitten ala-asteaikojen. :)

kape kirjoitti...

blogissani on sinulle jotain pientä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mä ens kesään mennessä jo alan taatusti tuttuja duunaan, kasvatat siihen asti;)Kipa

juuli kirjoitti...

Komea kaulus, tahtoo! Taitaakin kehrätä sopivaa lankaa ja heittää puikoille heti!

sanna matilda kirjoitti...

KIITOS TUNNUSTUKSESTA KAPE! ME HAPPY!
Viikonloppu oli niin täynnä ohjelmaa, että tunnustuksen "virallinen vastaanottaminen" jäi tekemättä. :)

Taidan siis kasvatella, ennen kuin Kipan kotikampaamo on pystyssä. Lukijoille tiedoksi, että olen lupautunut kampaamon pykäys -talkoisiin...

Tuo kaulus on tehty kengännauhatyyppisestä "langasta". Mutta toki jostain paksusta langastakin saa vastaavan väsättyä!

sanna matilda kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.