keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Safiiri





Shoppailut jatkuivat, kun poikkesimme Nokialla Nanson Penkolassa. En voinut vastustaa froteista Safiiri-kotitakkia ja saman kuosista pitkähihaista ja -helmaista yöpaitaa. Keski-ikäistäkö? Vaikka takki oli alle puoleen hintaan, oli se silti hieman tyyris. Mutta tiedän sen olevan pitkäikäinen, eli varmasti hintansa väärti.

P.S. En pode kovinkaan huonoa omatuntoa lomaostoksistani, koska tänä kesänä väliin jätettyyn ulkomaanmatkaankin olisi kulunut sievoinen summa. ;)

4 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Eikä tarvikaan potea. Kyllähän sitä pitää jotain kivaa hankkiakin lomalla ollessa ;) ja tuo safiiri on aivan ihana löytö

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, pienet ilon aiheet voivat joskus tulla ostoksistakin :) alempana olevat stereotkin näyttävät hyvältä, meillekin ajankohtainen ostos. ja nekin toisivat iloa pitkäksi aikaa.

_ kirjoitti...

Pakko päästä tonne Nanson penkolaan, ihana toikin kolttu.

sanna matilda kirjoitti...

Joo, mulla nuo shoppailut tapahtuvat juuri lomalla/vapaapäivinä, kun on aikaa pyöriä kaupoissa. Niin ja tietty alemyyntien aikoihin.

Laura, viime vuonna tuolla Penkolassa oli huimat alennukset, jo alennetuista hinnoista -60%. Valitettavasti sellaisista lukemista ei ollut tänä vuonna tietoakaan. :(