sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Nätimpää arkea
Onneksi kaupoissa törmää välillä myös arkituotteisiin, joita/joiden pakkausta suunniteltaessa on viitsitty panostaa vähän ulkonäköönkin!

Nuo pyyhkeet on muuten edelleen viimeistelemättä... Siis sadepäiviä odotellessa. ;)

8 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Hih, meillä ostetaan samoja tuotteita :). Minulle on tosi tärkeää, että tuotteen visuaaliseen ilmeeseen on panostettu niin, että tuote sopii osaksi sisustuskokonaisuutta :), näissä hammasharjoissa, tahnoissa ja saippuoissa siihen on päästy mielestäni kivalla tavalla, koristelemalla sopivasti, ei liikaa, eikä liian vähän ja nämä ovat makuuni juuri sopivan graafisia ♥.
Arjen luksusta siis :)

Inka kirjoitti...

Oi, onpa suloisen näköisiä. Nyt tiedänkin minkälaista saippua meille seuraavaksi tulee ;D

Riikka kirjoitti...

Samaista saippuaa itse hamstrasin aikoinaan kaappiin - pitänee pian tehdä täydennys, jos vielä löytyy.

Pophamster kirjoitti...

ii, huippuja!
yhteen aikaan tuo tuotteiden ulkonäkö asia vaikutti meillä jopa maitoon, kunnes tajusin ostavani ruotsalaista maitoa. tällä hetkellä suosin kuitenkin kotimaista. jääkaapin sisäinen ulkonäkö ei kuitenkaan ole enää sama.

Anu kirjoitti...

Mullakin on samaa hammastahnaa - ostettu tuubin takia, tottakai :) (Joskus ollut Bliwiäkin, mutta nyt on Vipp <3)

Ninni kirjoitti...

Voi hitsi! Olin ihan unohtanut nuo hammastahnatuubit! Olen tässä lähiaikoina nimittäin miettiny et miksei kukaan tee tuubeihin mitään liftausta kuten esim. noihin Bliweihin tehtiin joitakin vuosia sitten. Mut noissa tuubeissa ollaan jo menossa parempaan suuntaan :)

Kiki kirjoitti...

Tyylikästä ja mahtavaa kun nuo ovat ihan peruskaupasta löytyvää tavaraa! Nuo saippuat (joita olen hamstraillut) ja hammasharjat löytyvät meiltäkin, mutta tahnaan en ole sortunut, vaikka pakkaus houkutteleekin. Tahnan kanssa olen kranttu ja vain tietty tyyppi sopii. Vaiko onko tuo pinkki tahna kenties vihloville hampaille?

Sort of Pink kirjoitti...

Tykkään tästä ajattelusta! Mahtavaa että arkituotteetkin voivat olla näin kivoja - ja sama hammasharja löytyy täältäkin =)