keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Dj-nurkka





Loman alkajaisiksi hankimme Ikeasta neljä halpaa cd-telinettä. Aiemmin levyt on säilytetty kannellisissa pahvilaatikoissa, mutta niihin ne sitten ovat unohtuneetkin. Ajatus oli, että kun levyt ovat esillä, tulee niitä myös kuunnelleeksi. Tänään sitten ähelsimme, ukkokullan kanssa yhteistuumin, nuo tellingit seinään. Ja mikä h*lvetillinen mittailu siinä olikaan! Aivan ensiksi piti päättää, mille korkeudelle nuo telineet kiinnittää, olen nääs jokseenkin neuroottinen näiden mitta-asioiden kanssa... Eli laitetaanko kompleksin yläreuna puoleenväliin ikkunan korkeutta vaiko oviaukon yläreunan kanssa tasaan? No entäs sitten telineiden keskinäinen etäisyys toisistaan? Apuna piti, jälleen kerran, käyttää fotarilla tehtyä hahmotelmaa. Päädyimme siihen, että sydeemin yläreuna on oviaukon kanssa samassa tasossa, mikä on lisäksi hyvin lähellä (muiden kuin isäni silmä ei sitä erota!) sitä, että kompleksi sijaitsisi ikkunan korkeuden puolessa välissä. Ja telineiden keskinäinen etäisyys on 7cm, jolloin niiden ulkoreunat muodostavat neliön.

Kevättalvella hankittu Hayn Neon tube pääsi dj-nurkkaa koristamaan. Me like! :)

4 kommenttia:

NINNI kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)
Meillä ois kans edessä dj-nurkan rakentelu, tosin ihan oikeille levareille ja älpyille. Katotaan mitä siitä sit tulee ja millon saadaan aikaiseksi. Te olette selvinneet hyvin!

Hipsu kirjoitti...

Waude miten hyvin suunniteltu tuo että muodostavat neliön reunoihin ja nämä korkeusasiat sun muut ;). Moni vain kiinnittäisi miettimättä yhtään sen enempiä, mutta itse olen sitä mieltä että hyvin suunniteltu on aina enemmän ilo silmälle :).
Niinkuin tämä teidän nurkkaus ♥

sanna matilda kirjoitti...

No sehän se tossa kumma onkin, että kaiken sen jumalattoman mittaamisen ja pärräämisen jälkeen näyttää siltä, että toi sijoitelu olis ollut täysin itsestäänselvää, eikä mitään muuta vaihtoehtoa olis ollutkaan! Eli vissiin sit ihan onnistunut sijoittelu. :O

Pauline kirjoitti...

Onko nuo ikean telineet toimivat? Olen etsinyt ilmavia ja huomaamattomia telineitä, nuo ajaisivat sen puolen asiansa. Mutta toimivatko kuinka käytännössä? :)