sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Sisyfoon työ





Tiedättekös sen kaverin, joka varasti ruokaa jumalten pidoista ja joka rangaistukseksi tuomittiin vierittämään suurta kiveä kukkulan päälle. Ja aina kun kivi oli huipulla, se vieri alas ja Sisyfos joutui aloittamaan koko homman alusta... Tämä työpöytä on vähän samanlainen projekti, se räjähtää kerta toisensa jälkeen. Ja kun viime viestissä kirjoitin, että kämppä on roisissa kunnossa, kuinka moni ihan oikeasti odotti ensimmäisen kuvan mukaista näkyä? :D

No, tänään sitten sain miehen puhuttua työpöytäprojektiin, suurin osa kun oli herran omia, tärkeääkin tärkeämpiä papereita. Kesken projektin intouduimme lähtemään Ikeaan paperinsäilytyslaatikostoja ostamaan. Homma olikin hyvässä käynnissä, kunnes kovaäänisistä kajahti ilmoitus häiriöstä pankki- ja luottokorteilla maksettaessa. Eli pelkkä käteinen kelpasi... siis 2000-luvulla! Ja kun sama uutinen toistettiin yhä uudelleen ja uudelleen, jäivät ostokset kaupan puolelle, sinne kassojen tuntumaan.

Toisessa kuvassa mies on lajitellut jo OSAN kirjasto-kirjoistaan... Ja kolmannessa kuvassa onkin sitten jo nähtävissä uurastuksemme tulos, paljasta pöytäpintaa! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jes, kivat ennen-jälkeen- kuvat!
Oletko itse päällystänyt nuo mustavalkoset laatikot?

Taria

Ouna kirjoitti...

Hih, noin siinä joskus vaan käy, että tavaraa kerääntyy ja kerääntyy, joutuu siivoamaan aina uudelleen ja uudelleen. Niin meilläkin :).

sanna matilda kirjoitti...

No onneksi muillekin käy joskus näin! :)

Taria, olen ostanut tuon laatikkosarjan Suprise me -kaupasta.

http://www.surpriseme.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/04082009-151028/Products/WA0063AS