Tänään meillä tehtiin jo toistamiseen tuota herkullista pataa. Ohjeen on mies bongannut Stockmannin Premiere-julkaisusta (postitetaan kanta-asiakkaille, mutta löytyy myös tavaratalosta), numerosta 2/2010, mutta meillähän sitä on tietty hiukan muokkailtu. Tällä kertaa makkarana Lidlin bratwurstia ja frankfurteria, juureksia laitamme reilummin ja niiden joukossa meillä oli myös perunaa. Tuoreen chilin ja inkiväärin asemesta käytämme Spice Up -tahnoja. Viimeistelyyn suositellut pinjansiemenet sekä hyvin epäilyttävät rusinat olemme jättäneet suosiolla pois. Herkkua on silti!
tiistai 13. huhtikuuta 2010
Linssi-makkarapata
Tänään meillä tehtiin jo toistamiseen tuota herkullista pataa. Ohjeen on mies bongannut Stockmannin Premiere-julkaisusta (postitetaan kanta-asiakkaille, mutta löytyy myös tavaratalosta), numerosta 2/2010, mutta meillähän sitä on tietty hiukan muokkailtu. Tällä kertaa makkarana Lidlin bratwurstia ja frankfurteria, juureksia laitamme reilummin ja niiden joukossa meillä oli myös perunaa. Tuoreen chilin ja inkiväärin asemesta käytämme Spice Up -tahnoja. Viimeistelyyn suositellut pinjansiemenet sekä hyvin epäilyttävät rusinat olemme jättäneet suosiolla pois. Herkkua on silti!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Näyttää hyvältä! :)
Koita ihmeessä seuraavan kerran niitä pienokaisia pinjan siemeniä, minä ripottelen niitä salaatteihin.
Mutta rusinaa minäkään en tuohon kyllä laittaisi.
Lähetä kommentti