perjantai 2. huhtikuuta 2010

Eteisen pääsiäiskunto

Tällä viikolla on tapahtunut! Toissapäivänä eteiseen saatiin katto, vessaan ja kylppäriin sähköt, eilen ovet ja tänään olen maalannut eteisen katon ja seinät. Yksi seinä päätyy vielä harmaaksi ja toinen mustaksi, mutta muut ovatkin jo valmiit!

EDIT: Ylpeänä muokkasin tuota sivupalkin "Työn alla" -laatikkoa...

6 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Kivalta näyttää, odotan innolla lisää kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Sama täällä,innolla kuvia odottelen! Saanen kysyä mitä valkoisen sävyä käytit seiniin? Hakusessa olisi itselle raikas valkoinen,ei mikään kellertävä eikä sinertävä, vaan raikas rehellinen valkoinen (ei kuitenkaan mikään neon-valkoinen joka häikäisee silmiä:)) Äkkiseltään luulisi valkoisen valitsemisen olevan helppoa,mutta ei todellakaan,sävyjä on sen sata!!!

sanna matilda kirjoitti...

Kuuleppas Anonyymi, usko tai älä, niin meillä on luotettu ihan vaan Tikkurilan "puhtaan valkoiseen" A-perusmaaliin! Sitä siis käytetään niiden sävytettyjen valkoisten pohjana. Seinämaalina meillä on täyshimmeä Harmony ja katoissa Siro Himmeä. Lattiassa sitten Betolux Akva, valkoista A-perusmaalia sekin. Muutamassa seinässä on harmaan sävyä S 4000-N (NCS-värijärjestelmän koodi) ja keittiön peräseinässä musta liitutaulumaali.

Anonyymi kirjoitti...

Jee, hyvältä näyttää! Huomenna tullaan syynään tarkemmin työn jälki...;)
Kipa

Anonyymi kirjoitti...

Mikä kattovalaisin tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyy?

sanna matilda kirjoitti...

Pöydän päällä on Tolomeo Mega Sospensione. Esim. täältä löytyy:

http://www.light11.eu/Pendant_lights.61/Tolomeo_Mega_Sospensione_Satin.4900.html