lauantai 27. helmikuuta 2010

Uusi pöytäliinaKangasliinaa on hankala saada pysymään puhtaana, eikä sitä jaksa olla yhtenään pesemässäkään. Joten ostin uuden kerniliinan!

EDIT: Tuo iso peili saatiin asunnon mukana ja nyt se on eteisremppaa paossa tuossa senkin edessä. Siihen se ei siis suinkaan tule jäämään! :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saako udella mistä tuo mahtavan näköinen pöydän yllä oleva kattovalaisin on peräisin? upea sisustus kaikkiaan!

Hipsu kirjoitti...

Teillä on kiva sisustus :).
Minä taas puolestani ihastelen tuota lukulamppua, mistä se on peräisin?
Entä...
Onko tuo kerniliina musta? Mistä ihmeestä löysitkin yksivärisen kerniliinan? Näyttää sellaiselta ohuelta mukavalta Marimekkokernityyppiseltä liinalta, onko?

sanna matilda kirjoitti...

Lamput ovat molemmat Artemiden Tolomeo-sarjaa. Saksalaisesta Light11.eu -verkkokaupasta (http://www.light11.eu/) tilaamalla säästi useita satoja euroja! Jalkalamppu ostettiin edelliseen asuntoon, koska ruokapöydän päälle tarvittiin valo ja katossa ei ollut sähköä. Ja nyt sitten päädyimme (eritäin pitkällisen pohdinnan tuloksena) saman perheen kattovalaisimeen. Molempien varjostimet hopeanharmaata silkkiä.

Liina on todellakin sellaista ohuehkoa, muovilla pinnoitettua kangasta. Jyskissä oli useampiakin yksivärisiä vaihtoehtoja. Jouduin ottamaan tuota ruutukuosillista, koska se oli muita leveämpää (155cm, muut 135cm). Hinta vaan 9,90 metriltä!

Katalaiina kirjoitti...

Ihanan harmoninen sisustus ja lehtipinot antavat niin kotoisan vaikutelman :)
Ruutukuosi pöytäliinassa on mielestäni ihan nappi, tekee liinasta vähän kepeämmän näköisen!

J kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä, liina sekä koko huone!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos liinavinkistä. Täytyy käydä itsekkin ostamassa samaa. Olen etsinyt yksiväristä(mustaa) enkä ole törmännyt aijemmin. KIITOS.

ps. Pitääkö nuo lehtikasat sisustuslehtiä siäsällään? Meillä on samanlaisia kasoja ympäri taloa.

t. talon suunnittelu käynnissä

Karmiini kirjoitti...

No mutta tämäkin kernin ystävä (=pesemisen+silittämisen inhoaja) taitaa pian ajella Jyskiin liinakaupoille. Jyskissä on muuten myös kivoja yksivärisiä suihkuverhoja, joita ei muualta löydy.

RUMBO kirjoitti...

Noi lehtikasat ovat niin tuttuja ;D Yks päivä järkkäsin lehteni ja yhden pinon pituus oli pakko mitata kun se vaan kasvoi ja kasvoi. Pituutta yhdellä pinolla oli vaivaset 135 cm, toinen samanmoinen juuri saavuttamassa ekan pinon ja vielä lehtiä odottaa laittoa. Kaamee määrä, mutta niin ihana sisustuselementti! Mies tosin kiroo kohta kun kantaa niitä uuteen taloomme.

sanna matilda kirjoitti...

Sisustuslehtiä noissa tosiaan on! Pari lisäpinoakin vielä sais, mutta kun noita pinoja sitovia "kiristysliinoja" ei ole enempää. Ens Ikea-keikalla täytyy muista ostaa.

Aiemmassa kodissa ei käytetty liinaa juuri koskaan. Silloin pöytä (omatekemäni) oli muutamia juhlia lukuunottamatta puolet pienemmässä koossa ja olen jo aiemmin käsitellyt päällimmäisenä olleen pinnan peittävällä valkoisella Osmolla. Mutta nyt kun pöytä on avattu tuplakokoon, tuo päällipintana oleva "sisäpuoli" on vielä kuultovalkoinen, eikä sitä ole järkevää käsitellä ennen kuin pölyävät remonttihommat on ohi (Osmo kuivuu melko hitaasti, joten pölyt tarttuis märkään pintaan). Eli liinalla mennään!