perjantai 12. helmikuuta 2010

Sinisen uusi tuleminen
Kuten tarkkasilmäiset ovat huomanneet, on sinisen paluusta uutisoitu ahkerasti niin ulko- kuin kotimaisessakin sisustuslehdistössä. Iittalakin mainostaa vanhan kunnon koboltinsinisen lasin paluuta. Ei siis suotta olla odoteltu sinisten lasiemme kanssa, taas ollaan muodissa! ;D

Meillä on 12 pikku-Kartiota, 12 isoa Kartiota, 6 snapsi-Kartiota, 2 Kartio-kannua, 12 Verna-lasia, 12 Vernan jälkiruokakulhoa, 2 Vernan tarjoilukulhoa, 5 (yhden hajotin) Boy-lasia ja Aalto-vaasi. Kaikki tuossa (kauneimmassa mahdollisessa) sinisen sävyssä. No jos nyt saisin päättää, toki vaihdettaisiin kaikki kirkkaisiin, mutta koska nuo on aikanaan (suuri osa jo yli 10 vuotta sitten) hankittu, niin näillä mennään. Eivätkä nuo niin pöllöltä näytäkään valkoisen posliinin kaverina!

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Tuo sinisen sävy on kyllä kaunis. :) Minulta löytyy myös aikamoinen kokoelma Iittalan laseja kaapin päältä - odottelevat omaa kotia ja keittiönkaappeja. :)

Hipsu kirjoitti...

Minä en ole ollenkaan sinisen ystävä, en ole ollut koskaan, mutta nuo astiat kieltämättä näyttävät hyviltä sinun kuvaamina :)

sanna matilda kirjoitti...

Minäkin aloittelin "kapiokirstun" täyttämisen jo 15-16 vuotiaana. Mutta myönnettäköön, että ne vanhimmat tavarat on myyty kirpparilla jo aikoja sitten... :)

aikuistumassa kirjoitti...

Meillä on Iittalan koboltinsinistä laseissa, kulhoissa ja muutamassa lautasessa, miehen mukana tulleita. En tykkää niistä yhtään, mutta ehkä opin niitä arvostamaan ennen kuin hävitän salaa jonnekin. Tai sitten vain jatkan nykyisellä taktiikalla piilottaen ne kaapin perälle, jolloin ei tule vahingossakaan käytettyä.

sanna matilda kirjoitti...

Ootas vaan, kun aikas oot sinistä kaupoissa ja lehdissä tuijotellut, niin yhtäkkiä se näyttääkin ihan kivalta! Niinhän meitä kuluttajia ohjaillaan! ;)

ccino kirjoitti...

Valtavan hauska kuulla :)
...Meillä on myös miehen kapioina koboltinsinistä lasia, maljakkoa ja Kivi-tuikkua. Ja jopa myönnän jo tottuneeni niihin.