tiistai 17. marraskuuta 2009

Pöytä molemmille






Viimeinkin on koittanut se kauan odotettu hetki, että meille molemmille on oma työpöytä! Tai jos ei nyt molemmille ikiomaa nimikkopöytää, niin ainakin oma tilansa erilaisille tehtäville. Toista pöytää hallitsee tietokone ja toinen pöytä on pyhitetty laskutilaa vaativille toimille, kuten vaikkapa ompelemiselle ja askartelemiselle. Joskin nyt mies on levittänyt pöydälle läppärin ja tutkimusmateriaalinsa (17 kirjaa).

Jälkimmäisen pöydän paikoilleen asettamista edelsi alle jäävän lattian maalaaminen kolmanteen, eli viimeiseen kertaan. Toki peräkammarin lattiasta puolet on vielä kolmatta kiekkaa vailla...

Kirjatkin ovat sopivasti pöydässä istujan käden ulottuvilla. Hylly vaan on pirun ruokottomassa kunnossa! Kaipaisin jotakuta superjärkkäriä sekä henkiseksi, että ihan konkreettiseksi avuksi. Kirjat ovat niin kirjavia ja eri kokoisia, etten keksi miten ne saisi nätisti. Ja vielä kun mies käyttää kirjoja päivittäin, ei hän ole kovin suostuvainen mihinkään värijärjestyksiin. Se toimi vielä kaksi asuntoa ja sata kirjaa sitten...
Ehkä me vaan hankitaan ovet!

5 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ihanan näköistä! Kirjahylly miellyttää silmääni ihan noin :)

Jenni kirjoitti...

Minullakin kirjahyllyn sekavuus ja kirjavuus aiheuttaa hengenahdistusta, vaikka meillä kirjoja onkin ehkä 90% vähemmän kuin teillä! Mutta totta puhuen, teidän hyllynne tuo sellaista kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa, että ehkä niitä ei tarvitse piilottaa ovien taakse. :) Nuo pukkijalkapöydät on kyllä hienot ja samanlaiset olisi itselläkin haaveissa jos joskus saadaan erillinen työhuone.

sanna matilda kirjoitti...

No okei, kyllähän pikku sekasotkukin voi näyttää hauskan rennolta! Mutta tuolla hyllyssä luuraa kyllä mitä kummallisinta tavaraa... :)

kukka-maaria kirjoitti...

meillä on ihan sama ongelma. kirjoja on neljä isoa kirjahyllyllistä ja tähän saakka ne ovat näyttäneet "ihan kivoilta". nyt kun tarvittaisiin jo viidettä hyllyä olen alkanut harkita kirjoista vähitellen luopumista tai täysin uuden säilytysratkaisun kehittelyä. Ne kirjat kerää pölyä (ihan vaikka niitä lukisikin)!!!

seuraan siis mielenkiinnolla millaisen ratkaisun meinaat kehittää!

olen muuten täällä ekaa kertaa käymässä. näyttää mielenkiintoiselta ja tyylikkäältä :)

sanna matilda kirjoitti...

Kiitos käynnistä Kukka-maaria! Katsotaas nyt, mitä keksin/keksinkö mitään ratkaisua! :)