sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Välikatselmus
Tänään pidettiin eräänlainen asunnon välikatselmus, kun noin kolmasosa suvusta kävi kahvilla ja aikaansaannoksiamme ihmettelemässä. Tilaisuutta edelsi kolme päivää kestänyt tavaroiden järjestely- ja siirtelyruljanssi. Mutta kyllä nyt on siistiä! Toivottavasti saamme pidettyä järjestystä yllä edes torstaihin asti, koska silloin kummityttö vanhempineen saapuu meille useamman päivän visiitille.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Visuaalisesti kutkuttava kokoelma tuossa lipaston/senkin päällä! :)

buttercup kirjoitti...

Ihailin ihan samaa. Kerrassaan tyylikästä.

Anonyymi kirjoitti...

moi,

eka kommmentti muutaman postauksen lukeneena: kiva blogi!

ja sitten ihan konkreettinen kyssäri: mikä maalisävy teillä on makuuhuoneen seinässä (harmaa)?

terkuin,
I May Say

sanna matilda kirjoitti...

Senkinpäälliskokoelma on tosiasiassa vähän sellainen väliaikaisratkaisu, taulujen olisi kyllä oikeasti tarkoitus vielä päätyä seinälle! Jonain päivänä... :)

Maalisävy on S 4000-N (NCS-kartta) ja maalina täyshimmeä Harmony!

Karmiini kirjoitti...

Ihanat noi hörsölampunvarjostimet. Mistä ne on? Haluisin meidän makkariin samanlaisen kattoon.

Ihana tunne kun saa paikat siistiksi, lattiat ja pöydät kiiltää ja pesuaine tuoksuu.

sanna matilda kirjoitti...

Kuuleppa Karmiini, ne on Tord Boontjen Garlandeja, mutta tällä kertaa vaan "poikkeuksellisesti" pöytälampun varjostimina! Ulkomaillahan (Habitatissa) ne on halpoja, 25 euroa ketaleelta! Noi vanhemmat me on roudattu Barcelonasta kesällä 2007 ja viimekesän Pariisin reissultakin tuotiin kaksi lisää. Tarkoitus on ripustella niitä kattoonkin. Design Boulevard myy samaa/vastaavaa noin satasella, ne kun ei ole Habitatin vaan Artecnican. Olisko sitten jokin lisenssi-kysymys tuo hinnannousu?

Anonyymi kirjoitti...

Voihan Garland! Ensinnäkin kiitos loistavasta vinkistä käyttää niitä muutenkin kuin roikkumassa. Toiseksi kiitos hintavinkistä; omasta maksoin tuon suolaisemman hinnan, ja kevätmatkalla Barcasta aion tod. ostaa halvemman version.

Niin, ja ihana blogi muutenkin, olen uusi lukija ja löysin tänne Sukin kautta.

Terv. m-a

sanna matilda kirjoitti...

Kiitos vierailusta m-a! Ja ehdottomasti suosittelen Habitatissa vierailua, etenkin kesän alennusmyynneistä on tehty hyviä löytöjä!