tiistai 8. maaliskuuta 2011

Juhlapöytä ja sen antimet






Kun juhlavaatteet on esitelty, on juhlapöydän aika. Noutopöytä oli katettu väljemmin peräkammarin puolelle ja tarjolla oli vuohenjuusto-tomaattipasteijoita, pikkupizzoja, mokkapaloja, Magnolian ihania kuppikakkuja, Aila-tädin piimähyytelökakkua (jonka piimän äitini on aikojen saatossa keksinyt korvata maustamattomalla jogurtilla), sekä anopin näpräämiä kirjainpikkuleipiä ja Herrasväen pikkuleipien muunnoksia (täyte appelsiinimarmeladia). Lisäksi kuohujuomien kanssa oli tarjolla vaahtokarkkeja.

Kiitos anopille pikkuleivistä, äidilleni hyytelökaakuista, sekä veljeni avokille leipomusten koristeluavusta!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin kaunis ja houkutteleva kattaus, keltaisen värin pilkahdukset tuovat mustalle ja valkoiselle mukavaa keväistä potkua. Kerrosvadit todella toimivat, säästävät pöytätilaa ja ovat myös kaunis kattauksen elementti. Kirjainpikkuleivät ovat kertakaikkiaan suloiset!

Viivi kirjoitti...

Voi kunpa oisin saanut olla mukana!

Heidi kirjoitti...

Todella kaunis, tyylikäs, herkullinen pöytä!! :)

HannaKarmiini kirjoitti...

Tuo herkkupöytähän on kuin Marie Antoinette-elokuvasta konsanaan. Keltainen on hyvä teemaväri.

Hipsu kirjoitti...

Mmmm, nami mitkä tarjoilut! Hyvä idea nuo kirjaimet :)