torstai 11. marraskuuta 2010

Lepoa ja pientä säätöä






Maanantainen kauppareissumme (jonka pääasiallinen tarkoitus oli tilata ensi vuoden malliston mustat Brion Double Wavet, mutta niitäpä on Brion tehtaalla vasta 23.12. Ja tämänvuotiset mustat myytiin loppuun jo muutama kuukausi sitten. Eikä me huolita harmaita!) otti niin kovasti tämän turpean kehoni kunnon päälle, että sittemmin olen pysynyt tiiviisti kotosalla. On siis ollut aikaa viimeistellä pitkään työn alla olleita pikku hommia (=laittaa mies asialle). Semmoisia ovat olleet mm. vaatekaapin sisustan muokkaaminen, Tanskasta roudaamieni palovaroitinten kiinnitys, keittiön kattovalaisinten säätö ja varjostinhäkkyröiden kiinnitys sekä peräkammarin taulujen uudelleen ripustaminen. Lisäksi olen askarrellut makkarin kattovalaisimeen varjostimen revityistä kangassuikaleista ja vanhasta vintissä lojuneesta varjostimesta (joka oli kyllä ihan turhan pieni tuohon tarkoitukseen, mutta kun isompaakaan en kirpuilta löytänyt) sekä esipessyt kestovaippoja, peppupyyhkeitä ja pienimpiä vauvanvaatteita. Ja ottanut päiväunia, useampia päivässä... Että kyllä se aika vaan kuluu täällä kotosallakin! :)

P.S. Alimman kuvan keskipisteessä komeilee parin viikon takainen julistehankintani Weekdaycarnivalin verkkokaupasta. Nyt samalla kertaa sain senkin kehyksiin ja seinälle.

P.P.S. Arvonta on voimassa vielä loppuviikon! On ollut mukavaa lukea kommenttejanne ja ideoita erilaisista kylttien käyttökohteista! Kiitokset tähänastisille osallistujille! :)

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vautsi! Tuo tv-tasona toimiva lipasto on niin minun makuuni. Jännää miten se toimii teidän kodissanne väripilkkuna, vaikkei ole lainkaan mikään räiskyvän värinen. :)

NINNI kirjoitti...

Hei, hyvä idis toi varjostimen tuunaus. Kui ison varjostimen oisit tarttenu? Mul oli/on myynnissä sellanen Ikean valkoinen paperilieriö (halk. 50cm). Huutajasta ei oo kuulunu sen koommin, joten laitan sen uudestaan myyntiin lähipäivinä ellei siitä kuulu. Mut ilmottele jos sua kiinnostaa :)

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

Hauska huomata että julisteeni on päätynyt teille. Kun eihän sitä tiedä kuka milloinkin on tilaamassa. Hyvältä näyttää muutkin tuunaukset!

Rilla, kirjoitti...

Aika järkkyä oikeestaan miten nättiä teillon! En ehkä kestä. :-O

Anonyymi kirjoitti...

hei minkä merkkistä ja väristä tuo maali on? olen etsiny täydellisen harmaata olkkarin seinään ja aiemmat ovat olleet liian sinisiä. jos viitsit laitatko viestin: kiticecilia@gmail.com / ps ihana koti teillä! kiva lukea blogiasi!