sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Koristeiden kaivelua




Eilisellä Clas Ohlson-visiitillä hankittiin mustia tähtikoristeita, joten tänään oli tietty kaiveltava kaikki vanhemmatkin koristeet esille. Mustat helminauhat on muistaakseni nekin Clasulta parin vuoden takaa, ainakin samanmoisia näytti löytyvän myynnistä nytkin. Hopeiset helminauhat ovat Tiimarista, kuten ainakin jääpuikot ja vissiin myös osa palloista. Oiskohan noi linnut löytyneet pari vuotta sitten Citymarketista, nyt en oo ihan varma, mutta joka tapauksessa ne ovat meillä ihan ympärivuotisia koristeita (niitä on kiinni lukulampuissa ja Ikean korupuussa). Joulukuusen virkaa meillä on toimittanut Citymarketin valkoinen muovikuusi. Ja sehän me kaivetaan tänäkin vuonna esille!

Tuo eilinen pikainen kauppareissu oli muuten vasta toinen kerta tällä viikolla, kun kävin naamani meikanneena ihmisten ilmoilla. Kuntoni on meinaan parin viime viikon aikana suorastaan romahtanut! Reilun viikon ajan erityisesti vasen nivunen/lonkka on löystynyt niin, että se on ikäänkuin sijoiltaan ja jalka meinaa pettää alta. Ja etenkin istumisen/makaamisen jälkeen kävely on erityisen vaikeaa. Mitä sitä nyt ei vauvojensa takia kestäisi, mutta voishan olo ehkä vähän mukavampikin olla...

5 kommenttia:

Kotilo kirjoitti...

Ihanat tiput!

Ki kirjoitti...

Kauniita koristeita, mustavalkoteema ei ikinä petä :)
Tsemppiä viimeisiin raskausviikkoihin! Voin vain kuvitella minkälainen olotila voi olla kun mahassa myllertää kaksi vauvaa, yksikin kun on jo aikamoista :)

_ kirjoitti...

Tunsin suunnatonta estetiikan nälkää kun katsoin omaa remontinjäljiltä räjähtänyttä huusholliani, mutta sinun kuvissa mieli taas rauhoittui.
Tsemppiä masun kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Mun näkökulmasta oot vielä hyvässä kondiksessa, kun pääset ylipäätään vielä liikkeelle ja kauppaan, vaikka odotat kaksosia! Itse jouduin kolmen kuukauden pakkolepoon yhden vauvan takia. En käynyt missään muualla kuin neuvolassa ja Naistenklinikalla, jossa jouduin hoidettavana ja lääkittävänä olemaan, kun ei kotilepäily riittänyt. Loppujen lopuksi lapsi ei sitten syntynytkään keskosena, vaikka niin oletettiin vaan "vasta" rv 38+3. Kaikki meni hyvin ja terve vauveli tuloksena, joten en suinkaan halua valittaa. Ja noi liitoskivutkin on tosi ikäviä: kokemusta on niistäkin. Mutta se "hyvä" puoli niissä on, ettei niiden takia tarvitse pelätä ennenaikasta synnytystä. Ja synnytyksen jälkeen niistä vähitellen pääsee eroon.
Voikaa hyvin!
Elsie

sanna matilda kirjoitti...

Kiitti tsempistä, eiköhän tämä tästä. :)