keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Muotia masukeille

Nyt kun edellisen postin 7. kohta on "uutisoitu" (PALJON KIITOKSIA ONNITTELUISTA!), seuraa pikku muotipläjäys!

Ehdin jo surra, ettei tämän vuoden äitiyspakkauksessa ole enää ihanaista Hymynaama-helistintä, joten voitte vaan kuvitella, kuinka ilostuin lukiessani uusimmasta Deko-lehdestä, että helistimiä saa tilata Doublecheck-verkkokaupasta! Tilaus lähti kaksi viikoa sitten ja tänään Postin setä kantoi helistimet ovelle. Niiden väristä voi ehkä päätellä jotain...

Raskaus on edennyt yli puolen välin (la 3.1.), joten olen jo ehtinyt hamstrata monenmoista vaatepartta. Tässä ostoksistani vain murto-osa, joskin "värivalikoima" on hyvin edustettuna. Olen muuten yllättänyt itsenikin ostamalla jokaisen vaatekappaleen tuplana...

Helistimien kanssa samassa kuvassa poussaavat Polarn o. Pyretin velourhaalarit, jotka löysin lomareissulla Lahdesta. Yläosat ovat Henkkamaukalta ja Lindexistä, alaosat Henkkamaukalta. Osa on ostettu hyvillä alennuksilla, osa ihan normaalihintaan.

21 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Voi hitsi kun ihanaa! Miljoona kiloa onnea ja jaksamista ja kaikkea..

Laura kirjoitti...

Tyylikkäitä vermeitä.

Voi ihanaa, onnittelut tuplavauvoista ja oi, vielä molempaa sorttia :D

Poikani la oli aikoinaan myös 3.1, syntyikin vasta 11.1.

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

Paljon Onnea!!! Mahtava uutinen. Sisko ja veljeni ovat kaksoset ja ainakin leikkikaveri(ja tappelu) löytyy sitten läheltä. Ja kai siinä on jokin kosminen yhteyskin;) Viime talvena kun siskoni oli alkuviikoilla raskaana niin veljeni oli töissä juonut kahvia ja meinannut oksentaa...siis aamupahoinvointia:) Hän oli soittanut siskolleni ja kysynyt ootko raskaana kun on alkanut kahvikin oksettamaan. Ja tottahan se oli. Ja uutinen oli paljastettava.

Pauliina kirjoitti...

Vautsi vau! Hurjasti onnea, olipa mukava yllätys!

Tiinakaisa kirjoitti...

Heiii oikein paljon onnea masuveijareista, tuplaonnittelut! ja hyvää vointia. Aika samaan aikaan on la, kun meillä viime tammikuussa. Nautihan odotuksesta.

Meidän hymynaama päätti jäädä Berliiniin, metrin syvyiseen viemärimonttuun erään talon seinustalla. Poika pudotti sen kärryistä sinne ritilän läpi. Kyllä harmitti. Lupasin, että seuraavalla Berliinin visiitillä otan mukaan rautalankaa ja koukun ja se ongitaan sieltä. On ainakin hyvä syy lähteä reissuun.

RUMBO kirjoitti...

OIh miten ihanaa!

Todella isot onnittelut!

Riikka kirjoitti...

Tyylikkään näköisiä vaatteita. Onnittelut toistamiseen vielä!

Aniliini kirjoitti...

Oijoi, kaksinverroin onnea!

Hedda kirjoitti...

Mahtavaa! Onnitteluja kasapäin. Ystäväni synnytti keväällä kaksostytöt, ja touhua on heillä riittänyt. Meidän kuopus on kyseisiä kaksostyttöjä kolme viikkoa nuorempi ja aina tavatessamme on lystiä seurata kolmen vauvan touhuja. Nyt ovat melko saman kokoisia ja taitoisia, vaikka tuolloin aluksi ystäväni vauvat olivat luonnollisesti pienempiä kuin minun yksikköipanani.

Onnea vielä!

I May Say kirjoitti...

onnea odotukseen!

olen kanssasi "samassa tilassa"; tosin kannan vain yhtä. la helmikuun alussa.

en ole tehnyt mitään hankintoja :)

outi kirjoitti...

Oiii, onnea ihan hirmuisesti! Tyylikäs garderoopi tulokkailla:)

hanna kirjoitti...

Hurjasti onnea!
Meillä toinen lapsi tulossa ja harmittelin että hän ei saa omaa helistintä (kun ei toista äitiyspakkausta oteta, mutta eihän sitä siinä enään olekkaan) mutta taidan tilata sen tuolta sinun vinkkaamasta paikasta. Ne on niin klassikoita, he voivat ehkä sitten joskus antaa ne omille lapsilleen..

Karmiini kirjoitti...

Oih! Onnea rutkasti! Hienoo!!!

sanna matilda kirjoitti...

Kiitos teille onnitteluista, ihanat toverini! Alku tulee aivan varmasti olemaan kiireistä aikaa, mutta myöhemmin tuo leikkikaverin lähelläolo voi olla huippujuttu. Mahtava tuo Weekdaycarnivalin tarina!:)

Tiinakaisan ja Hannan kantsii äkkiä tilata helistimet, niistä tulee vielä keräilyharvinaisuuksia! Tai sitten ottaa lento Berliiniin... ;) Sain juuri viikonloppuna äitini säästämän keltaisen Hymynaaman, on kuulemma mun ikioma, vuoden 1979 pakkauksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Tuplaten onnea! Tällaisia uutisia täältä löytää, kun ei ole pariin viikkoon käynyt kurkkimassa kenenkään juttuja. Ihanaa :)

-T

Esba kirjoitti...

Onnea teille kovasti :D!

kape kirjoitti...

tuitui. tuplasti onnea. <3

hippa kirjoitti...

Oi onnea teille ja vieläpä tuplasti! Olen myös raskaana (la marraskuussa) ja päädyin tilaamaan helistimen itsekin. Se on tosi hieno!

En ole tehnyt juuri mitään hankintoja vielä, mutta muotipläjäyksesi antaa toivoa, että vauvoillekin voi löytää kivoja vaatteita.

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Onnea täältä meiltäkin masukeista! Meillä odotellaan omaa masukasta saapuvaksi ihan piakkoin, LA olisi 20. päivä. Saa nähdä kuinka täsmällinen tyyppi sieltä on tulossa. :D

Laura kirjoitti...

Mahtavia uutisia Sanna! Terkkuja myös J:lle ja onnea odotukseen!

Heidi kirjoitti...

PO.Pin vaatteet on kyllä niin ihania..ja vielä todella kestäviä! niitä kannattaa ehdottomasti hankkia..niistä saa esim. huuto.netissä vielä hyvän hinnan käytettynäkin :)

http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/