maanantai 17. toukokuuta 2010

Punaista sapuskaa ja sandaalikelejä


Nyt on näemmä punaisen sapuskan aika. Eilen meillä syötiin punajuurisosekeittoa ja tänään kokeilin kauan mielessä pyörinyttä Paholaisen hillon reseptiä. Hyvää tuli. Täytyy testata erityisesti vuohenjuuston kanssa.

Hellekelien kunniaksi lakkasin varpaankynnet ja kaivoin viime kesänä Pariisista ostamani Les petites parisiennes -sandaalit talviteloilta. Ihanaa.

Mies soitti puutarhamökin välittäjälle ja kyllä se mökki vaan roisia remonttia kaipaa. Mm. katto ja ulkolaudoitus on uusittava... että saattaapi tuo kyseinen mörskä jäädä unholaan, kun ei meillä ole ihan tuollaisista asioista kokemusta. Täytyy pitää korvat ja silmät auki vähän parempikuntoisten mökkien varalta!

7 kommenttia:

Salla kirjoitti...

ihania kesäjuttuja...

Liivia kirjoitti...

Täydelliset sandaalit! Ja keittokin näyttää hyvältä. Paholaisenhillo on aivan ihanaa, ystäväni tekee usein, itse en ole vielä tehnyt vaikka monesti olen aikonut.

m-a kirjoitti...

No voi, olin jo ihan innoissani siitä mökistä. Mutta hyvä, että teillä on nyt kaikki valmiina, jos sopiva sattuu kohdalle niin kiinni vaan!

Tosi kauniit sandaalit. Matalat kengät on mun juttuni.

Karmiini kirjoitti...

Ja mä oon kateellinen noista sandaaleista!!! Punaiset ruuat palauttaa elämänhalun, kerrottiin jossain väriterapiaoppaissa (hu huu haa-ta?)

sanna matilda kirjoitti...

Noiden sandaalien tenhoa ei ainakaan vähennä tuo niiden "merkki"! ;)

Ella. kirjoitti...

Sinulla on kerrassaan kaunis koti ja ihastuttava blogi! Tunnustan, että olen nyt selannut sen läpi kokonaisuudessaan (sen sijaan, että olisin kirjoittanut kevään viimeiset esseet valmiiksi).

sanna matilda kirjoitti...

Kiitos kehuista Ella! :)