lauantai 1. elokuuta 2009

Boulevard de Reuillyltä






Tiistaiaamuna hotellimme kadulle oli noussut varsinainen torikojujen armeija. Tarjolla oli vaatteita, kenkiä, lihaa, kalaa, vihanneksia ja hedelmiä. Löysin ihania hattuja ja päähineitä myyvän kojun, josta mukaani tarttui ensin hieman hillitympi sulilla varustettu pillerihattu. Pienen kävelykierroksen jälkeen oli aivan pakko palata noukkimaan myös huomattavasti teatraalisempi, sulka-tylliröykkiöllä varustettu panta. Nyt siis odottelen kutsuja juhliin, joissa voin esiintyä nuo härvelit päässäni.

6 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

upea hattu ja panta, oikein pariisilaista!

sanna matilda kirjoitti...

Juu, vielä kun tulisi tilaisuuksia käyttääkin niitä! Nuo kun ei ole ihan arkeen tarkoitettu, varsinkaan tuo sulka-tyllihärdelli! :)

Anonyymi kirjoitti...

No pitääköhän meidän järjestää hienostuneet rapujuhlat tässä loppukesän/syksyn aikana?:)

Anonyymi kirjoitti...

Just tollasen härpäkkeen olisin halunnut löytää sinne Jaana ja Joni häihin! /Laura

sanna matilda kirjoitti...

Laura, vaikka pitäjien nimet alkavatkin molemmat P:llä, Pariisi ja Pietarsaari, ei niissä ole "ihan" yhtä hyvät valikoimat hiushärpäkkeitä (tai iltalaukkuja)! Varsinkin kun se Accessorieskin jäi mysteeriksi... ;))
Mutta nätisti osasit tukkasi laittaa joka tapauksessa!

Ja kukas tämä fiinien rapujuhlien ehdottaja onkaan? Kipa uudehkoine rapuveitsineen? Fiinit rapujuhlat kelpaavat aina, varsinkin kun omat jäävät remontti- ja muuttokiireiden takia pitämättä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, Kipa ja rapuveitset.:)