maanantai 30. toukokuuta 2011

PSSST......Tämä likka kääräisee bloginsa kuplamuoviin ja suuntaa kohti Divaaniblogeja! Tervetuloa tupareihin rakkaat lukijaiseni, niin vanhat kuin uudetkin, osoitteeni on 1.6. lähtien www.divaaniblogit.fi/kesallakerran!

5 kommenttia:

hr kirjoitti...

Hyvähyvä, onneksi olkoon!

Anonyymi kirjoitti...

Voi harminpaikka...pahoittelen, mutta näin ajattelen, sinunkin blogisi oli siis ostettavissa...Toivon kovasti, että sinulle ei käy niin kuin monelle monelle muulle bloginsa myyneelle, että meno muuttuu ja mainokset vilistää silmissä, olen pitänyt aidosta ja ei kaupallisesta menosta, toisin kuin lukuisista esim. indiedays blogeista, missä milloinkin kirjoitellaan ties mistä piilolinsseistä kun on kamppanja se ja se menossa...
Onnea kuitenkin, koska varmasti itse olet tyytyväinen :)

Melissah kirjoitti...

I just discovered your lovely blog. I'm just new into blogging this year & have just finished off my own blog on fashion, food, travel & interior design.
http://scrapbook-melissah.blogspot.com/
I had a lot of fun putting it together maybe you would like to check it out if you have a spare minute.
x
Melissah

Jessica Hubow kirjoitti...

Hi! Onnittelut blogiisi, olet tehnyt hienoa työtä! Muuten, sinun kannattaa tarkistaa pala http://www.bocadolobo.com/coolors/boulevard.html, miten se sekoittuu nykytaiteen klassista se on vaikuttava! Luulen tulet rakastamaan sitä;)

Helena kirjoitti...

Olit kysellyt kalastajatilan vuoraamista, se on vuokrattavissa ihan Lomarenkaan kautta, sijaintina hakuun Västenfjärd. Ihana paikka onkin, meidän sukumme oma mökki oli Merimaskussa, ja haen sitä tunnelmaa näiltä merenrannoilta.