maanantai 22. helmikuuta 2010

Touhua monenmoista

Eilen ja tänään (vapaapäivä) olen ollut erityisen tehokas! Olen vaihtanut anopinkielille mullat, petsannut tarjottimen mustaksi (vaatinee vielä kiekan), siistinyt vessan lattianrajan, maalannut patterinputket ensin pohjamaalilla ja sitten liitutaulumaalilla, sekä koonnut vessan kalusteet.

Ja tuon kaiken lomassa tein myös käsitöitä. Kipinä lähti Pisarapilven taannoisesta postauksesta, jossa vilahti ihanan nostalginen vohvelipyyhe, meille kaikille tuttu jo alakouluajoilta. Oli päästävä oitis vohvelikangaskaupoille! Valitettavasti ekasta kaupasta löytyi vain valkoista, toiveissa olis myös musta ja harmaa. Ja miksei joku kiva värikin!

9 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tosi kaunis tuo pyyheen kuvio, nostalginen mutta moderni. Hieno wc tulossa teillä.

Anu kirjoitti...

Kaikkia hianoja juttuja! Toi vessan seinä on kyllä makee, odotan, että pääsen näkemään livenä ;)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Vohvelikangas lienee täyttä puuvillaa, joten väriliemeen vaan! Silleen saa harmaata ja mustaa, jos ei kaupoista löydy.

sanna matilda kirjoitti...

Kiitti Minna! Siinä se kuvio syntyy tehdessä, ilman etukäteissuunnittelua.

Totta puhut Riikka, puuvillaahan se on! Mutta kun pesukone on niin brännäri, etten raaski siinä vielä värijauheita pyöritellä. Viimekskin menin äitille niihin hommiin...

Ja kyllä Anu, kyllä se kutsu vielä käy! Kunhan olis ensin edes vessassa ovi...

Riikka Kovasin kirjoitti...

Entäpä miten olisi kattilavärjäys? Se tosin vaatii siis jonkun huonon, ison kattilan...

_ kirjoitti...

Vohvelikangasta! En tiennyt että sitä vielä myydään. Saattaisin jopa innostua/osata, en koskaan tee mitään napinompelua isompaa käsityötä. Ja totuuden nimissä Fredde ompelee ne napitkin meidän perheessä.
/Laura

sanna matilda kirjoitti...

Riikka, se kattilavärjäys vaatis melko ison kattilan. Yks viiden litran olis ylijäämänä, mutta kun se on ylijäämänä siitä samasta syystä, mistä se on tehtävään sopimaton. Eli ei toimi induktiolla. Ja äitilläkin on induktio... :( Kyllä se on se pesukone, jolla on värjättävä!

Laura, ei muuta kun kangaskaupoille, tiedäs mikä käsityöläinen sustakin vielä sukeutuu! Ei vaineskaan, se on vaan virkistävää, kun ne perinteiset sukupuoliroolit saa kyytiä! :) Ja Tampesterin ekskursiolle käy kutsu heti, kunhan vaan on edes vessassa ja kylppärissä ovet ja eteinen niin siedettävässä kunnossa, että sen läpi voi kävellä sukkasiltaan...

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

Huomasin vasta nyt linkin sivuilleni:) Itseasiassa pyyhe on tyttäreni tekemä koulussa. Muut kun olivat tehneet värikkäitä pyyhkeitä, niin pikkuneitimme oli tokaissut, että äiti ei tuollaisista väreistä tykkää ja päättänyt tehdä äidin lempiväreillä sellaisen kuvion että sopii sisustukseen;) Aika fiksu 9vee. Äitienpäivälahjaksi sen pyyhkeen sitten sain:)

sanna matilda kirjoitti...

Ooo, kaikki kunnia taitavalle tyttärelle, hänellä on jäätävän hyvä maku! :)