sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Kummallisen hieno lahja



Sain mieheltä lahjaksi Kaksitvå:n korut. Hmmm. Ensireaktioni oli pienoinen hämmennys, mutta sittemmin olen jo alkanut tottua niihin... ;)

perjantai 25. joulukuuta 2009

Ihania joulunpyhiä kaikille...



...niin tutuille kuin tuntemattomattomaksi jääneillekin piipahtajille!

tiistai 22. joulukuuta 2009

Postin tuomaa




Ihanien joulukorttien (joista kuvassa esiintyy kummitytön perheeltä saatu erittäin tyylikäs Unicefin kortti) lisäksi postin setä toi tänään myös Karmiinilta tilatun "Ruunu 5" -heijastimen. Se on valkoinen, se on huopaa ja se on pirun hieno! Kuorikin oli hieno. Niin kuin rusetti-korttikin. Kiitti Karmiini! :)

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Samikset



Nyt ollaan miehen kanssa ihan samiksia, kun ostettiin molemmille uudet Ristomatti Ratia -yökkärit. Törmäsimme kauppakeskuksen sukkamyymälään, jossa sukkia oli tosin vain murto-osa koko tuotevalikoimasta (pääasiassa Nansoa). Itselleni löytyi heti kaksi uutta yöpaitaa, miehelle pyjama ja parit alkkarit sekä kummitytölle froteeasu. Harmiksemme musta-valkoraidallista miesten Ratia-pyjamaa ei löytynyt M-koossa. Asia kuitenkin korjaantui vielä samana päivänä, kun Sokoksella tuo oli asiakasomistajatarjouksessa!

EDIT: Niin muutes, lattialaatatkin tilattiin eilen! Päädyimme Pukkilan mattamustaan neliskanttiseen pikkumosaiikkiin, koska se oli A) varastotuote, B) edullinen (44,30€/m2) ja C) ihan pirun hieno! Pennimosaiikilla olisi ollut 3-4 viikon toimitusaika, joten se tippui kisasta jo alkumetreillä.

torstai 17. joulukuuta 2009

Sähkökatkos




Miestä huvittaa. Kun pitäisi tehdä ihan tavallinen ilmoitus rapun asukkaita koettelevasta sähkökatkoksesta, täytyy silloinkin muuttaa kirjainkokoa ja välistää. No onhan sitä nyt ikävää uutista kivempi lukea, kun se on nätisti sommiteltu! ;D

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Kylppärisuunnitelma




Tänään on kylppärin seinälaatat tilattu, mutta lattialaatat ovat vielä hakusessa. K-Raudassa oli ihan ok mattamusta 10x10 -laatta, hintaan 24,90€/m2, eli halpakin vielä. Mutta tais vaan olla jokin jämäerä, että riittäisköhän edes meille. Päätöstä on niin kamalan vaikeaa tehdä, koska kaikkein mieluiten haluaisin lattiaan mattamustan pyöreän mosaiikin, mutta kun ei löydy edes googlettamalla! Joskin kyllä se tavallinen neliskanttinenkin mosaiikki kelpais, kunhan vaan olisi matta... Ja lopulta kuitenkin hinta ratkaisee!

EDIT: Hinta ratkaisee etenkin siksi, että taloyhtiössä on alettu kartoittamaan putkiremontin tarvetta, joka siis on ilmeinen... Eli jokusen vuoden päästä kylppäri voi jo mennä uusiksi!

maanantai 14. joulukuuta 2009

Joulutervehdystehdas



Tiimarissa se sitten keksittiin, nimittäin tämän vuoden "kortti". Vitsipäissään mies ehdotti, että lähetetäänkin tänä vuonna kaikille korttien sijasta viivottimet ja silloin mun päässäni raksahti! Pian jo löysimme minikokoiset kranssit, hopeaheteitä ja -maalia. Ja sitten kassan kautta kotiin askartelemaan. Kelpaa vaikka kuusenkoristeeksi!

perjantai 11. joulukuuta 2009

Komeronovet paikoillaan




Viimeinkin on isotkit liukuovet saatu paikoilleen! Johan ne lojuivat kaksi viikkoa rappukäytävässä, ennen kuin kaikki tarvittavat esivalmistelut oli saatu tehtyä. Ovet ovat mukavan huomaamattomat ja "seinämäiset".

Kuvissa pilkistää toinen tuoreista Huuto.net -hankinnoistamme, tiikkinen(?) senkki, jossa on liukuovet ja viisi laatikkoa. Kärsin siitä 55 euroa + Matkahuollon kuljetuksesta ylimääräiset 30 euroa. Ei nyt ihan paha hinta. Tarkoituksenani on maalata senkki mustaksi, jolloin se sopisi paremmin makuumme. Mutta ihan hauskalta tuo näyttää uutta maalipintaa odotellessakin.

Nyt on muuten kylppärin kanssa pistetty hösseliksi, putkimiehet ovat ahertaneet lattian kimpussa ja nyt on lattiakaivo paikoillaan ja kaadot valettuna. Hip hei! Ensi viikolla olisi vesieristysten aika. Seuraavaksi kaivan kaikki mahdolliset lehdet ja brosyyrit esiin vinkkien toivossa, sillä kohta olisi jo korkea aika hankkia laatat!

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Hieno pikku leikkuulauta



Eilen rantautui Fine Little Day -blogsusta tilaamani "Up"-niminen leikkuulauta. Hieno on!

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kotikatsomo




Olemme elelleet ilman telkkaria jo neljännesvuoden. Se ei ole periaatteesta kiinni, eikä telkkarittoman ajan suhteen ole asetettu mitään tavoitteita. Syy on alkujaan ollut remontin aiheuttama antennirasian puuttuminen, sittemmin riittävän pitkän antennipiuhan puuttuminen ja lopulta silkka laiskuus. Tänään voisin repäistä ja avata töllön, tuolikin on jo valmiina kotikatsomossa.

Eilen, ihanana postipäivänä, vastaanotin myös enkuista tilaamani "Keep calm and carry on" julisteen ja postikortit. Juliste täytyy vissiin ihan kehystyttää, sillä se on sen verran hankalan kokoinen, 42 x 59,5cm, ettei valmiskehyksiäkään taida löytyä. Tuo julkka on jo lähes joka toisen bloggaajan seinällä, mutta minkäs teet kun ajatus uppoaa!

tiistai 1. joulukuuta 2009

Onni suosii rohkeaa





Olin rohkea ja osallistuin Liivian korttiarvontaan. Osallistujia oli peräti 181 ja vastoin kaikkia ennakko-odotuksiani olin minä niiden neljän onnellisen joukossa, jotka voittivat nipun Liivian hienoista kuvista tehtyjä kortteja! Lähetys saapui tänään ja oi, kuinka hienosti ne oli pakattukin! Kortteja on myös myynnissä, eli siinäpä vasta kelpo lahja esteetikon pukinkonttiin.

p.s. Tuo ensimmäisen kuvan pahviputki ei kuulunut korttilähetykseen, vaan se saapui ihan Englannista asti. Siitä lisää vaikkapa huomenissa...

Joulukalenteri vuosimallia 2008



Joulukalenterin ensimmäinen luukku on rävähtänyt auki=ensimmäinen suikale repäisty. Viime vuonna askaroimani aamukampa-henkinen kalenteri on tulostettu uudemman kerran ja pakko todeta, että kyllä se halvan suklaakalenterin päihittää. Jos ei maussa niin ulkonäössä! :)